Νίκησε τη Λευκάδα με το μυαλό στο… Eurocup

Νίκησε τη Λευκάδα με το μυαλό στο… Eurocup

Η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού στο μπάσκετ νίκησε την αντίστοιχη της Λευκάδας με σκορ 67-53 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος γυναικών και πλέον στρέφεται στον σημαντικό αγώνα κόντρα στη Ρίγα για το Eurocup. Οι παίκτριες της Μαρίας Καπογιάννη έπιασαν καλή απόδοση στο πρώτο δεκάλεπτο κλείνοντάς το με διαφορά 11 πόντων (24-13). Από εκεί […]

Η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού στο μπάσκετ νίκησε την αντίστοιχη της Λευκάδας με σκορ 67-53 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος γυναικών και πλέον στρέφεται στον σημαντικό αγώνα κόντρα στη Ρίγα για το Eurocup.

Οι παίκτριες της Μαρίας Καπογιάννη έπιασαν καλή απόδοση στο πρώτο δεκάλεπτο κλείνοντάς το με διαφορά 11 πόντων (24-13). Από εκεί και πέρα οι «ερυθρόλευκες» έκαναν διαχείριση της διαφοράς και συντήρηση δυνάμεων, νικώντας τελικά με 67-53 με τις Χατζινικολάου, Νικολοπούλου και Μακόλι να ξεχωρίζουν.

Για τις ηττημένες ξεχώρισαν οι Τσινεκέ και Γουάιτιντ, χωρίς όμως να μπορέσουν να προβληματίσουν τον Ολυμπιακό, ακόμα και αν παρατάχθηκε χωρίς τις Μάλτση και Κοσμά.

Τώρα ο Ολυμπιακός στρέφει όλη την προσοχή του στο μεσοβδόμαδο παιχνίδι κόντρα στην Ρίγα στη Λετονία. Οι «ερυθρόλευκες» έχουν ήδη δυο νίκες και με πιθανή τρίτη θα βάλλουν ισχυρή υποψηφιότητα για την πρώτη θέση.

Τα δεκάλεπτα: 24-13, 13-11, 14-15, 16-14

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ελένη Καπογιάννη): Μάζιτς 3 (1 τριπ.), Σταμάτη 3 (1 τριπ.),  Σπυριδοπούλου 7 (1 τριπ.), Χατζηνικολάου 10, Μπαλτά, Καλτσίδου 6 (1 τριπ.), Νικολοπούλου 13 (3 τριπ.), Χαλιβέρα, Σωτηρίου 6 (1 τριπ.), Άντερσον 6 , Μακόλι 13

ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (Νίκος Δουβίτσας): Σπηλιώτης 5 (1 τριπ.), Τελίδου 3 (1 τριπ.), Τσινεκέ 21 (1 τριπ.), Γουάϊτιντ 16,Αρώνη, Τσαμπούρη  , Μπάρκα Αθ., Νταναμ 2 , Τσέρου 1, Μπάρκα Μ., Κοντογεωργίου 3 (1 τριπ.)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ