Με το ζόρι η ΑΕΚ

Με το ζόρι η ΑΕΚ

Η πολύ χαλαρότητα… βλάπτει και η ΑΕΚ το κατάλαβε καλά. Η Ένωση ξέχασε να πατήσει το πόδι της στο γκάζι και ταλαιπωρήθηκε περισσότερο από τι μαρτυρά το τελικό 81-74 για τη νίκη της επί του Ρεθύμνου. Κορυφαίοι για τους νικητές οι Ντούσαν Σάκοτα και Ντελρόι Τζέιμς με 23 και 16 πόντους αντίστοιχα, και πολύτιμος ο Ξανθόπουλος […]

Η πολύ χαλαρότητα… βλάπτει και η ΑΕΚ το κατάλαβε καλά. Η Ένωση ξέχασε να πατήσει το πόδι της στο γκάζι και ταλαιπωρήθηκε περισσότερο από τι μαρτυρά το τελικό 81-74 για τη νίκη της επί του Ρεθύμνου. Κορυφαίοι για τους νικητές οι Ντούσαν Σάκοτα και Ντελρόι Τζέιμς με 23 και 16 πόντους αντίστοιχα, και πολύτιμος ο Ξανθόπουλος με 5 πόντους, 6 ασίστ και 3 κλεψίματα. Σπουδαίος από το Ρέθυμνο ο Μούντι με 17 πόντους.

Η ΑΕΚ μπήκε πολύ καλά στο παιχνίδι και δεν είχε σε πρώτη φάση με την άμυνα των Κρητικών που όσο περνούσε η ώρα έβαζαν ολοένα και πιο δύσκολα στην «Ένωση». Παρόλα αυτά οι «κιτρινόμαυροι» με μπροστάρη τον Σάκοτα ήταν σε θέση «οδηγού».

Ωστόσο, στο τρίτο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι έπαιξαν πολύ κακή άμυνα και έτσι δέχτηκαν 31 πόντους από την ομάδα του Ρεθύμνου που έδειξε πως θα πούλαγε πολύ ακριβά το… τομάρι της! Στο τέλος, όμως, «μίλησε» η ΑΕΚ και μπορεί να δυσκολεύτηκε, όμως, επιθετικά ήταν «καυτή» και έτσι πήρε τη νίκη με σκορ 81-74 και έδειξε χαρακτήρα απέναντι σ΄ένα καλοδουλεμένο σύνολο, όπως είναι το Ρέθυμνο.

Τα δεκάλεπτα: 17-12, 37-30, 56-61, 81-74.

ΑΕΚ (Σωτήρης Μανωλόπουλος): Ελονού 2, Τζέιμς 16 (1), Γκριν 2, Χάρις 2, Ξανθόπουλος 5 (1), Σάκοτα 23 (1), Λαρεντζάκης 12 (2), Μπάρλοου 11 (3), Μαυροειδής 6, Σι 2.

ΡΕΘΥΜΝΟ (Νίκος Βετούλας): Ντάνιελς 13 (3), Γκούντγουϊν 9, Μέντλοκ 13 (1), Κώττας 2, Χριστοδούλου 7 (1), Μούντι 17 (2), Παναρετάκης, Γιαννόπουλος 2, Ρόμπερτσον 11 (2), Ράιτ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ