Καλάθης : «Για την Εθνική και την πατρίδα δίνουμε τα πάντα»

Καλάθης : «Για την Εθνική και την πατρίδα δίνουμε τα πάντα»

Ο Νικ Καλάθης μίλησε στην ιστοσελίδα της FIBA για την σχέση του με την Εθνική και τόνισε ότι είναι εκπληκτικό να φοράει την φανέλα της «επίσημης αγαπημένης».

«Είναι σπουδαία τιμή να φοράω την φανέλα της Εθνικής, γι’ αυτό προσπαθώ να παίζω όποτε μπορώ, να εκπροσωπώ την χώρα και να παλεύω για την φανέλα», δήλωσε ο Νικ Καλάθης για την παρουσία του στην «επίσημη αγαπημένη» μετά τη νίκη επί του Ισραήλ.

«Είναι καταπληκτικό για μας να φοράμε την φανέλα της Εθνικής και να ερχόμαστε σε επαφή με τους φιλάθλους που δεν έχουν συχνά την ευκαιρία να μας βλέπουν από κοντά», εξήγησε ο 28χρονος γκαρντ σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα της FIBA.

«Όταν φοράς την φανέλα της Εθνικής, όλοι είναι ενωμένο», σημείωσε ο Καλάθης και τόνισε σχετικά με την συνάντηση με το Ισραήλ που έγινε στο Ηράκλειο της Κρήτης: «Για μας είναι πάντα σπουδαίο να παίζουμε για την Εθνική μπροστά στους Έλληνες φιλάθλους. Ο κόσμος έχει την ευκαιρία να φωνάξει για την Ελλάδα, όχι για τον Παναθηναϊκό ή τον Ολυμπιακό. Είναι πολύ καλό για την χώρα, για το μπάσκετ, για όλους. Είναι σπουδαία τιμή να φοράω την φανέλα της Εθνικής. Γι’ αυτό προσπαθώ να παίζω όποτε μπορώ, να εκπροσωπώ την χώρα, να παλεύω για την φανέλα. Νιώθω προνομιούχος».

Για την ομάδα που αγωνίστηκε στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019, ο 28χρονος γκαρντ σχολίασε: «Έχω παίξει αντίπαλος με τα παιδιά που ήμασταν συμπαίκτες στον αγώνα κόντρα στο Ισραήλ. Τους γνωρίζω. Προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Να λειτουργήσουμε ως ομάδα και να αποκτήσουμε συνοχή. Προφανώς θα κάνουμε λάθη, αλλά όλα τα παιδιά έδωσαν το 100% των δυνάμεων τους όταν τους χρειάστηκε η Εθνική. Αυτό θέλουμε». «Για την ομάδα και την πατρίδα να δίνουμε τα πάντα στο παρκέ», υπογράμμισε ο Καλάθης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ