«Ευχάριστη έκπληξη ο Τόμπσον»

«Ευχάριστη έκπληξη ο Τόμπσον»

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης είχε μόνο καλά λόγια για την απόδοση του Χόλις Τόμπσον και στο ματς κόντρα στη Μάλαγα, με τον πλέι μέικερ του Ολυμπιακού να τονίζει χαρακτηριστικά. «Για μένα ο Τόμπσον είναι η ευχάριστη έκπληξη γιατί δεν είχε ιδέα από Ευρώπη. Ο Ρόμπερτς ψάχνει να βρει ρυθμό μετά τον τραυματισμό του. Όταν είναι 100% […]

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης είχε μόνο καλά λόγια για την απόδοση του Χόλις Τόμπσον και στο ματς κόντρα στη Μάλαγα, με τον πλέι μέικερ του Ολυμπιακού να τονίζει χαρακτηριστικά.

«Για μένα ο Τόμπσον είναι η ευχάριστη έκπληξη γιατί δεν είχε ιδέα από Ευρώπη. Ο Ρόμπερτς ψάχνει να βρει ρυθμό μετά τον τραυματισμό του. Όταν είναι 100% έτοιμος θα είναι καλός. Είναι δεικτικός και προσπαθεί να καταλάβει το παιχνίδι».

Ο Μάντζαρης ρωτήθηκε και για προβλήματα σοβαρών τραυματισμών που δεν εγκαταλείπουν τον Ολυμπιακό, λέγοντας. «Τόσα χρόνια που είμαι στον Ολυμπιακό είχαμε πολλά προβλήματα τραυματισμών.

Ήμασταν άτυχοι, κάναμε ευχέλαια, αλλά δεν έγινε τίποτα. Οι τραυματισμοί είναι το κακό στον αθλητισμό. Κάποιοι είναι… για να γίνονται. Δεν είναι τυχαίο πως ήμασταν στην Εθνική. Υπάρχει κούραση και δεν είμαστε μηχανές. Δεν μπορείς όμως να κάνεις κάτι άλλο. Προσπαθούμε να καλύπτουμε τα κενά όσων λείπουν».

Αναφορικά με την κατάσταση του Βασίλη Σπανούλη, ο Μάντζαρης επισήμανε πως ο αρχηγός του Ολυμπιακού θέλει να είναι 100% έτοιμος για να επιστρέψει.

«Ο Βασίλης είναι καλύτερα, απλά δε θέλει να πάθει υποτροπή. Θέλει να είναι 100% σίγουρος και απόλυτα έτοιμος για να βοηθήσει την ομάδα. Ο ίδιος ξέρει καλύτερα απ’ όλους πότε θα επιστρέψει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ