Ποιος Ντόντσιτς; Η μαμά του είναι πιο… παιχτάρα! (vids+pics)

Ποιος Ντόντσιτς; Η μαμά του είναι πιο… παιχτάρα! (vids+pics)

H εκρηκτική Μίριαμ Πότερμπιν έχει προκαλέσει σάλο στην Αμερική, μετά την εντυπωσιακή εμφάνισή της στα ντραφτ του ΝΒΑ. Τα Social Media να έχουν πάρει... φωτιά καθώς άπαντες ζητούν να μάθουν λεπτομέρειες για εκείνη με το όλο θέμα να έχει επισκιάσει ακόμη και τον σταρ γιο της!

«Χαμό» έχει προκαλέσει τις τελευταίες ημέρες η μητέρα του Λούκα Ντόντσιτς, μετά την εκρηκτική παρουσία της στο φετινό ντραφτ του ΝΒΑ. Η απαράμιλλης ομορφιάς Μίριαμ Πότερμπιν, κατάφερε να επισκιάσει μια διαδικασία που κάθε χρόνο απασχολεί εκατομμύρια κόσμου παγκοσμίως (ομάδες, παίκτες, οπαδούς, μάνατζερ κτλ)!

Η 49χρονη κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις ακόμη και από τον αστέρα γιο της, ο οποίος με το τεράστιο ταλέντο του, ανάγκασε το ευρωπαϊκό και το αμερικάνικο μπάσκετ να του υποκλιθούν. Το στυλ της, ο αέρας που έχει και η προσωπικότητα που βγάζει, καθήλωσαν όλους όσοι παρακολούθησαν το ντραφτ και έκτοτε έχουν γίνει φαν της!

Τα Social Media έχουν γεμίσει από χιλιάδες σχόλια που ψάχνουν να μάθουν πληροφορίες για την Μίριαμ και φυσικά όσο το δυνατόν περισσότερες φωτογραφίες της! Ειδικά το κοινό των ΗΠΑ που δεν τη γνώριζε μέχρι πρότινος έμεινε άφωνο και είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμη και μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία της Αμερικής έχουν επιδοθεί σε αφιερώματα για τη μητέρα του πρωταθλητή Ευρώπης με τη Σλοβενία και τη Ρεάλ Μαδρίτης Ντόντσιτς.

 

Χαρακτηριστικό επίσης το ποστ του Αντρε Ιγκουοντάλα ο οποίος μάλλον έμεινε άφωνος από την εμφάνισή της στα ντραφτ. Εντυπωσιακό ακόμη είναι ότι έχουν δημιουργηθεί ακόμη και λογαριασμοί με το όνομα «Η μητέρα του Λούκα Ντόντιτς»!

Η Μίριαμ Πότερμπιν έχει πολύ στενή σχέση με το γιο της και είναι πάντα κοντά του, στηρίζοντας κάθε βήμα του. Όπως είχατε διαβάσει σε πρόσφατο αφιέρωμα στο to10.gr για τον Ντόντσιτς «…την είδαμε σε αρκετές περιπτώσεις στο Βελιγράδι να κουβαλά πανευτυχής τα τρόπαια του γιου της. Αυτή δεν είχε σχέση με το μπάσκετ μέχρι που γνώρισε και παντρεύτηκε τον Σάσα. Υπήρξε μοντέλο, χορεύτρια και σήμερα είναι ιδιοκτήτρια ενός κέντρου αισθητικής και κομμωτικής στη Λουμπλιάνα. Το άνοιξε η μητέρα της και συνεχίζει την οικογενειακή επιχείρηση.

Όταν ο Λούκα ήταν μόλις 9 ετών, οι γονείς του χώρισαν. Αυτό συνέβη το 2008 και το κουτσομπολιό της εποχής έλεγε ότι ο πατέρας του, Σάσα, ξεμυαλίστηκε από τη Νούσα Σενκ, ένας από τα πιο διάσημα φωτομοντέλα της Σλοβενίας. Την ερωτεύτηκε και αποφάσισε να αφήσει τη σύζυγό του για τα μάτια της. Πάντως ο χωρισμός δεν ήταν και τόσο… πολιτισμένος. Σάσα Ντόντσιτς και Μίριαμ Πότερμπιν ήρθαν σε αντιπαράθεση, κατέφυγαν στα δικαστήρια κι αυτά αποφάσισαν να αναθέσουν την επιμέλεια του μικρού Λούκα στη μητέρα του».

Η Μίριαμ, ως τώρα που ο γιος της αγωνιζόταν στη Ρεάλ, μαζί του στη Μαδρίτη. Μάλιστα θεωρούσε την απόφαση προκειμένου ο Λούκα να αγωνιστεί στη βασίλισσα ως την «πιο δύσκολη που είχα να κάνω», ενώ επίσης έχει πει για εκείνον πως «είναι γεννημένος για να παίζει μπάσκετ».

Δείτε αναρτήσεις, αλλά και φωτογραφίες σχετικές με την κα ομορφιάς Μίριαμ Πότερμπιν

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ