Στην Λοκομοτίβ Κουμπάν ο Κουλάγκιν

Στην Λοκομοτίβ Κουμπάν ο Κουλάγκιν

Μετά από μια διετία στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο Ντίμα Κουλάγκιν θα αγωνίζεται για λογαριασμό της Λόκομοτιβ Κουμπάν για τα επόμενα δυο χρόνια. Σύμφωνα με τον έγκυρο Ντέιβιντ Πικ θα υπογράψει με την Λοκομοτίβ Κουμπάν και μετά τον Δημήτρη Ιτούδη θα συνεργαστεί με άλλον ένα σπουδαίο προπονητή, τον Σάσα Ομπράντοβιτς. O 25χρονος γκαρντ με καριέρα αποκλειστικά […]

Μετά από μια διετία στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο Ντίμα Κουλάγκιν θα αγωνίζεται για λογαριασμό της Λόκομοτιβ Κουμπάν για τα επόμενα δυο χρόνια.

Σύμφωνα με τον έγκυρο Ντέιβιντ Πικ θα υπογράψει με την Λοκομοτίβ Κουμπάν και μετά τον Δημήτρη Ιτούδη θα συνεργαστεί με άλλον ένα σπουδαίο προπονητή, τον Σάσα Ομπράντοβιτς.

O 25χρονος γκαρντ με καριέρα αποκλειστικά σε κλαμπ της Ρωσίας (Ζενίτ, Κρίλια, Νίζνι, ΤΣΣΚΑ), ήταν μέλος της Εθνικής της χώρας του που αγωνίστηκε στην τελική φάση του Eurobasket στην Κωνσταντινούπολη, ενώ πέρσι είχε 8,2 πόντους και 2,64 ασίστ ανά αγώνα στο εγχώριο πρωτάθλημα και 3,9 πόντους στην Euroleague, σουτάροντας με ποσοστό 37,3% εντός παιδιάς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ