Τα συλλυπητήρια του ΠΣΑΤ για τον Παύλο Γιαννακόπουλο

Τα συλλυπητήρια του ΠΣΑΤ για τον Παύλο Γιαννακόπουλο

Ο ΠΣΑΤ με ανακοίνωση του εξέφρασε τα συλλυπητήρια του για τον θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου, τονίζοντας πως είναι μια μεγάλη απώλεια για ολόκληρο τον ελληνικό αθλητισμό.

Ο ΠΣΑΤ εξέδωσε ανακοίνωση για τον σπουδαίο διοικητικού ηγέτη του Παναθηναϊκού, Παύλο Γιαννακόπουλο, στην οποία τονίζει ότι ο θάνατός του προκάλεσε λύπη σε ολόκληρη την αθλητική οικογένεια πέρα και επάνω από συλλογικές προτιμήσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου εκφράζει τη λύπη του για το θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου, ενός από τους κορυφαίους παράγοντες στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού.

Με την μακρόχρονη πορεία του στα αθλητικά πράγματα κέρδισε την εκτίμηση και το σεβασμό ακόμα και των αντιπάλων του, γεγονός που δεν συμβαίνει συχνά στην ελληνική πραγματικότητα.

Ο εκλιπών όλα τα χρόνια της παρουσίας του στον ελληνικό αθλητισμό είχε άριστη σχέση με τους Ελληνες αθλητικούς δημοσιογράφους και όλοι θα τον θυμόμαστε για την ξεχωριστή προσωπικότητά του, την ανθρωπιά του και την απεριόριστη αγάπη του στο σύλλογό του, τον Παναθηναϊκό. Υπήρξε ένας από τους μεγάλους του ελληνικού αθλητισμού και ο θάνατός του προκάλεσε λύπη σε ολόκληρη την αθλητική οικογένεια πέρα και επάνω από συλλογικές προτιμήσεις.

Ο ΠΣΑΤ θέλει να εκφράσει και τα ειλικρινή συλλυπητήρια προς την οικογένεια του.

Καλό του ταξίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ