Άρης : Με Παπαγεωργίου και Ταπούτο έκλεισε η σεζόν για τις ακαδημίες μπάσκετ (pics)

Άρης : Με Παπαγεωργίου και Ταπούτο έκλεισε η σεζόν για τις ακαδημίες μπάσκετ (pics)

Δώρα και διαγωνισμοί στη φετινή τελετή λήξης του Aris School Of Basketball.

Με γιορτή στο Nick Galis Hall ολοκλήρωσαν τις φετινές υποχρεώσεις του οι ακαδημίες μπάσκετ του Άρη, στην οποία έδωσαν το «παρών» ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Χάρης Παπαγεωργίου, και ο πρώην καλαθοσφαιριστής των κίτρινων, Χρήστος Ταπούτος.

Η ενημέρωση των ακαδημιών μπάσκετ του Άρη:

«Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η ετήσια τελετή λήξης της Ακαδημίας Aris School Of Basketball, της ΚΑΕ ΑΡΗΣ.

Η εκδήλωση ήταν εξαιρετική με πολλά χαμόγελα και βραβεύσεις για τα παιδιά που διακρίθηκαν, αλλά και επαίνους για όλα τα παιδιά.

Στην εκδήλωση το παρόν έδωσαν ο πρόεδρος της ΚΑΕ Χάρης Παπαγεωργίου και ο Χρήστος Ταπούτος, οι οποίοι μοιράστηκαν με τα παιδιά τις εμπειρίες τους και τους εκμυστηρεύτηκαν πολύτιμες συμβουλές!

Το εφηβικό τμήμα μας αντιπροσώπευσε ο Γιώργος Κοτρώτσιος, εξαιρετικός μαθητής και αθλητής (2 φορές πρωταθλητής ΕΚΑΣΘ με το παιδικό και εφηβικό τμήμα). Ο Γιώργος αφού μίλησε στους αθλητές για τη σημασία του σχολείου παράλληλα με τον πρωταθλητισμό, βράβευσε τον Σπύρο Παπαδόπουλο για την σχολική του επίδοση καθώς αρίστευσε με απολυτήριο 20 (υπήρχαν και άλλοι αριστούχοι μαθητές – αθλητές οι οποίοι βραβεύτηκαν στην αντίστοιχη γιορτή της ΕΚΑΣΘ)!

Ακολούθησαν τα διαγωνιστικά παιχνίδια από όλα τα τμήματα και το τελετουργικό των βραβεύσεων με επαίνους και πολλά δώρα για όλα τα παιδιά της Ακαδημίας.

Τέλος ακολούθησε κέρασμα για όλους τους παρευρισκόμενους, με τις ευχές να δίνουν και να παίρνουν για καλό καλοκαίρι και άπαντες να ανανεώνουν το ραντεβού τους για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Ευχαριστούμε πολύ την KAE ΑΡΗΣ για τα δώρα όπως επίσης και τους χορηγούς μας για την στήριξή τους όλη την χρονιά : Bικος Cola, Xerox, Φροντιστήριο Υδρογειος και τους υποστηρικτές μας : Berlin Sports Restaurant, Βιβλιοπωλείο Χελιδόνια, Νespo αθλητικά είδη, Cap και τους κ.κ. Κιοσέλογλου, Στυλιανού, Κεχαγιά και Λεμονά».

Δείτε φωτογραφίες της εκδήλωσης από το προφίλ του ARIS School of Basketball, στο facebook:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ