«Βράζουν» στην Ισπανία με Βασιλακόπουλο

«Βράζουν» στην Ισπανία με Βασιλακόπουλο

Οι δηλώσεις του Γιώργου Βασιλακόπουλου για τον Πάου Γκασόλ προκάλεσαν πολύ έντονες αντιδράσεις από μεγάλες προσωπικότητες του ισπανικού μπάσκετ. Χαμός στην Ισπανία μετά τα όσα είπε ο πρόεδρος της ΕΟΚ. Αμέτρητα σχόλια εναντίον του Βασιλακόπουλου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος καταφέρθηκε με δηλώσεις του εναντίον του Πάου Γκασόλ, χρησιμοποιώντας σκληρούς χαρακτηρισμούς για τον  Ισπανό σούπερ σταρ και τα λεγόμενα του προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις στην Ισπανία. Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι πως πολλές προσωπικότητες του ισπανικού μπάσκετ έσπευσαν να εκφράσουν όχι μόνο την αντίθεση τους, αλλά και την έντονη δυσαρέσκειά τους για τα όσα υποστήριξε στην ραδιοφωνική συνέντευξη στον ΣΠΟΡ FM, ο Γιώργος Βασιλακόπουλος. Βέβαια θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος της ΕΟΚ δεν στάθηκε μόνο στον Γκασόλ αλλά αναφέρθηκε και στην Εθνική ομάδα της Ισπανίας, με τον πρόεδρο της ισπανικής ομοσπονδίας μπάσκετ να κάνει επίσημη δήλωση.

 

«Δεν θέλω να δώσω μεγαλύτερη σημασία στις δηλώσεις που έκανε ο κύριος Βασιλακόπουλος. Σε κάθε περίπτωση όμως θα πρέπει να πούμε πως ήταν ένα λάθος από την πλευρά του. Ήταν δηλώσεις που δείχνουν έλλειψη σεβασμού. «Είμαι σίγουρος πως αν ακούσει τα όσα έχει πει θα καταλάβει ότι έκανε λάθος.

Η χρησιμοποίηση τέτοιων χαρακτηρισμών για να ασκηθεί κριτική σ’ έναν παίκτη της αξίας του Πάου Γκασόλ, είναι μεγάλο λάθος. Ο Πάου είναι 38 ετών αλλά συνεχίζει να είναι μαζί μας, να βοηθά την εθνική ομάδα. Φροντίζει να γυμνάζεται σωστά για να διατηρείται σε καλή κατάσταση. Και σε ότι αφορά την εθνική μας ομάδα, η Ισπανία είναι παρούσα σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις. Πως γίνεται να λέει κάποιος για πτώση της ομάδας μας».

Ο Άλεξ Αμπρίνες, συμπαίκτης του Πάου Γκασόλ στην Εθνική ομάδα της Ισπανίας χρησιμοποίησε hashtag που έγραφε για «Έλληνα παλιάτσο» ενώ ιδιαίτερα ενοχλημένος εμφανίστηκε και ο ομοσπονδιακός προπονητής της Ισπανίας, Σέρτζιο Σκαριόλο, ο οποίος υποστήριξε. «Δεν έχουν σημασία αυτά που λέει ένας άσχετος».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ