Παναθλητικός – Παναθηναϊκός 59-47

Παναθλητικός – Παναθηναϊκός 59-47

Μαύρη ημέρα για το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Παναθηναϊκού, που ηττήθηκε από τον Παναθλητικό με 59-47 και υποβιβάστηκε και μαθηματικά στην Α2.

Την ήττα από τον Παναθλητικό με 59-47 γνώρισε το μεσημέρι της Κυριακής η γυναικεία ομάδα του Παναθηναϊκού, η οποία πλέον υποβιβάστηκε και μαθηματικά στην Α2 κατηγορία. Οι «πράσινες», οι οποίες από την αρχή της σεζόν αντιμετώπιζαν πολλά προβλήματα, δεν κατάφεραν να αποτρέψουν το μοιραίο και πλέον τη νέα σεζόν θα αγωνίζονται στη δεύτερη κατηγορία του γυναικείου μπάσκετ.

Η ομάδα του Παναθηναϊκού τη φετινή σεζόν αποτελούνταν κυρίως από νεάνιδες, με τον προπονητή των «πρασίνων», Γιώργο Καντζιλιέρη και τις παίκτριές του να προσπαθούν για το καλύτερο δυνατό. Οι 20 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, ωστόσο, δεν μπορούσαν να αλλάξουν την μοίρα της ομάδας, η οποία πλέον υποβιβάζεται και μαθηματικά.

Μια μαύρη σελίδα στην ιστορία του Παναθηναϊκού! Οι άνθρωποι του συλλόγου θα πρέπει πλέον να κοιτάξουν την επόμενη ημέρα της ομάδας και να βρουν τρόπο, προκειμένου να ενισχυθεί το γυναικείο τμήμα μπάσκετ και να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ