Τα εισιτήρια με Παναθηναϊκό

Τα εισιτήρια με Παναθηναϊκό

Ο Φάρος ανακοίνωσε τις τιμές και τους τρόπους διάθεσης για τον αγώνα με το «τριφύλλι».

Αρκετό κόσμο στο γήπεδο για την αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής κόντρα στον Παναθηναϊκό περιμένει ο Φάρος, ο οποίος σήμερα ανακοίνωσε τις τιμές των εισιτηρίων καθώς τους τρόπους που θα διατεθούν αυτά στο κοινό της Λάρισας, το οποίο αναμένεται να κατακλύσει το γήπεδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 
«Την Κυριακή στις 22 Οκτωβρίου και ώρα 5 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό της Νεάπολης, ο αγώνας του Γυμναστικού Λάρισας – Φάρος με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. 

Η προπώληση εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει και συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, καθώς η ζήτηση είναι πολύ μεγάλη. Οι φίλαθλοί μας μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία της ομάδας μας για να προμηθεύονται τα εισιτήριο τους, Μανωλάκη 9-11, 1ος όροφος (Για πληροφορίες στο τηλ.: 2410 256030). 

Ώρες λειτουργίας των γραφείων, καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 10 π.μ. – 2μ.μ. και 6 μ.μ. έως 9 μ.μ. και Σάββατο 10 μ.μ. – 2 μ.μ. 

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι: 
– 10 ΕΥΡΩ 
– 15 ΕΥΡΩ 
– 20 ΕΥΡΩ 

Υπενθυμίζεται ότι: 
– Όσοι φίλαθλοι παρακολούθησαν το παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής με τον Πανιώνιο, μπορούν με την προσκόμιση του αποκόμματος να αποκτήσουν εισιτήριο για το ματς με τον Παναθηναϊκό στην τιμή μόλις των 5 ευρώ, παρακολουθώντας τον αγώνα ακριβώς από την ίδια θέση. 
– Επίσης, ενημερώνουμε ότι αυτή είναι η τελευταία εβδομάδα που οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια διαρκείας. 
– Όσοι έχουν αποκτήσει ήδη εισιτήρια διαρκείας μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία μας προκειμένου να παραλάβουν την κάρτα εισόδου τους στο γήπεδο (ισχύει για όσους δεν την έχουν λάβει ακόμη)».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ