Μασλαρινός : «Προσέξαμε την επίθεσή μας και φτάσαμε στη νίκη»

Μασλαρινός : «Προσέξαμε την επίθεσή μας και φτάσαμε στη νίκη»

Στα δύο πρόσωπα που έδειξε η ομάδα του στάθηκε ο προπονητής του ΠΑΟΚ μετά την πρόκριση στον τελικό.

Ο ΠΑΟΚ πήρε το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών με το 80-49 επί του Αθηναϊκού στο ΚΓ «Μάκης Λιούγκας» στη Γλυφάδα.

Ο προπονητής του πρώτου φιναλίστ του θεσμού, Βασίλης Μασλαρινός, τόνισε: «Το τελικό σκορ δεν είναι αντιπροσωπευτικό του αγώνα ή της αξίας του Αθηναϊκού. Φάνηκε και στο πρώτο ημίχρονο. Ήμασταν αρκετά νευρικοί στο πρώτο διάστημα, αλλά στο δεύτερο προσέξαμε περισσότερο την επίθεσή μας και τις επιλογές μας και φτάσαμε στη νίκη».

Ο ΠΑΟΚ στα τελευταία λεπτά χρησιμοποίησε και αυτές που αποκαλούμε «μικρές», με τη διαφορά να μένει στα ίδια επίπεδα. Πόσο σημαντικό ήταν αυτό για τον Μασλαρινό; «Το σημαντικό είναι να πάρουμε κάτι αγωνιστικά από όλα τα κορίτσια, να κερδίσουν κάτι κι αυτές. Ο ΠΑΟΚ έχει ένα πρόγραμμα που δουλεύει πολύ με τα μικρά κορίτσια που θέλουν να ασχοληθούν με το μπάσκετ και ελπίζουμε κάποια στιγμή να βγάλουμε κι άλλα παιδιά που θα μπορούν να παίξουν».

Όσο για τον τελικό; «Δεν ξέρω τι θα γίνει ακόμη. Θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει στον άλλον ημιτελικό και θα μιλήσουμε μετά».

Πηγή: www.basket.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ