Το βάρος στους ώμους και το κίνητρο

Το βάρος στους ώμους και το κίνητρο

Ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί στον σημερινό ημιτελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ, αλλά οι παίκτες του Πασκουάλ έχουν ένα τεράστιο «πρέπει» να κρέμεται από πάνω τους

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ σε νοκ άουτ αγώνα για τα ημιτελικά του Κυπέλλου και η αναμέτρηση έχει πλέον αποκτήσει χαρακτηριστικά «ειδικής κατάστασης».

Το παιχνίδι θα… αποφασίσει για την ομάδα που θα προκριθεί στον τελικό του θεσμού με τον Παναθηναϊκό να έχει ένα τεράστιο «πρέπει» να κρέμεται από πάνω του.

Είναι το φαβορί στην αναμέτρηση, επιβάλλεται να κερδίσει και συνεπώς το βάρος είναι μεγαλύτερο στους ώμους των παικτών του Τσάβι Πασκουάλ. Φυσικά έχουν μάθει να διαχειρίζονται τέτοιες καταστάσεις έχοντας παίξει ουκ ολίγες φορές σε αυτές τις συνθήκες και σαφώς μπορούν να ανταποκριθούν.

Δεν παίζουν όμως μόνοι τους και κυρίως δεν θα είναι μόνοι τους στο γήπεδο. Θα υπάρχουν πάρα πολλοί φίλαθλοι της ΑΕΚ, στην οποία βλέπουν το παιχνίδι ως μια πρόκληση για να θεωρήσουν επιτυχημένη τη σεζόν.

Η ήττα στη Βιτόρια και ο τρόπος με τον οποίο ήρθε, η συνολική εικόνα της ομάδας βέβαια προκαλούν δισταγμούς και αμφισβητήσεις, αλλά αποτελούν και το μεγάλο κίνητρο για τους «πράσινους», ώστε να μπουν στο παρκέ και από το πρώτο λεπτό να δείξουν πως δεν είναι διατεθειμένοι να δώσουν δικαιώματα.

Ο Πασκουάλ είναι σαφές πως θα επιλέξει τους… γνωστούς πέντε (Καλάθης, Παππάς, Ρίβερς, Σίνγκλετον, Γκιστ) με … ολίγη από Λοτζέσκι, ώστε ειδικά στα τελευταία 8 λεπτά του αγώνα να πάρουν τις αποφάσεις που θα δώσουν τη νίκη.

Το θέμα είναι τι θα κάνουν οι υπόλοιποι. Εάν θα δώσουν λύσεις στην υπόλοιπη διάρκεια του αγώνα και αν θα δείξουν πως έχουν κάνει έστω κάποια, βήματα προόδου.

Ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί στην αναμέτρηση, αλλά θα πρέπει να το δείξει και το ταμπλό στο τέλος του αγώνα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ