Παναθηναϊκός : Τζέιμς και Πέιν υπό το βλέμμα του Δημήτρη

Παναθηναϊκός : Τζέιμς και Πέιν υπό το βλέμμα του Δημήτρη

O Παναθηναϊκός επικράτησε με σκορ 81-63 του Πανιωνίου σε φιλικό παιχνίδι που έγινε το απόγευμα κεκλεισμένων των θυρών στο ΟΑΚΑ.

Τα πρόσωπα του αγώνα βέβαια ήταν ο Μαϊκ Τζέιμς και ο Αντριαν Πέν τα δυο πρόσφατα μεταγραφικά αποκτήματα του τριφυλλιού, που έκαναν το ανεπίσημο ντεμπούτο τους με τη φανέλα των πρασίνων.

Ο Τσάβι Πασκουάλ χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του, συμπεριλαμβανομένων και των νέων αποκτημάτων της ομάδας, Μάικ Τζέιμς και Άντριαν Πέιν, αν και είχε απουσίες. Ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Ματ Λοτζέσκι και Θανάσης Αντετοκούνμπο. Ο Νίκος Παππάς δεν αγωνίστηκε καθώς ανέβασε πυρετό.

Μάλιστα το παρών στον αγώνα έδωσε και ο «ισχυρός άνδρας» της ΚΑΕ Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος παρακολούθησε το φιλικό μαζί με τον Μάνο Παπαδόπουλο και τον Φραγκίσκο Αλβέρτη. Φυσικά είχε τα μάτια του στραμμένα κυρίως στους Τζέιμς και Πέιν για να πάρει μια «πρώτη γεύση» από το τι μπορούν να προσφέρουν.

Όσο για τον Τζέιμς έδειξε πως είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, μπορούσε να συνεργαστεί με τους περισσότερους από τους συμπαίκτες του μέχρι και τον Ιούνιο και είχε πολλές καλές στιγμές.

Περισσότερη δουλειά στην προσαρμογή χρειάζεται ο Πέιν, ο οποίος έδειξε πως είναι δυνατός μέσα στη ρακέτα, αλτικός και με σχετικά καλό σουτ. Στο ΟΑΚΑ ήταν και ο Ταϊρόν Μπρέιζελτον, το νέο απόκτημα του Πανιωνίου που είχε και κάποια λεπτά συμμετοχής.

Τα δεκάλεπτα: 17-20, 43-26, 63-47, 81-63

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ