Παίζουν το… κεφάλι τους Ελόνου και Μπάρλοου

Παίζουν το… κεφάλι τους Ελόνου και Μπάρλοου

Η ήττα από τον Αρη προκάλεσε ακόμα περισσότερη απογοήτευση στην ΑΕΚ, όπου οι προσδοκίες είναι ιδιαίτερα υψηλές μετά τις μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν, αλλά η ομάδα δεν έχει καταφέρει να βρει το ρυθμό της. Η διοίκηση της ΚΑΕ εξέφρασε τον προβληματισμό της για την εικόνα των παικτών όχι μόνο στο Αλεξάνδρειο, αλλά και στα προηγούμενα […]

Η ήττα από τον Αρη προκάλεσε ακόμα περισσότερη απογοήτευση στην ΑΕΚ, όπου οι προσδοκίες είναι ιδιαίτερα υψηλές μετά τις μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν, αλλά η ομάδα δεν έχει καταφέρει να βρει το ρυθμό της.

Η διοίκηση της ΚΑΕ εξέφρασε τον προβληματισμό της για την εικόνα των παικτών όχι μόνο στο Αλεξάνδρειο, αλλά και στα προηγούμενα παιχνίδια και πλέον τα πράγματα αρχίζουν να… ζορίζουν. Πλέον ο εκτός έδρας αγώνας με τη Βενέτσια για το Τσάμπιονς Λιγκ το βράδυ της Τρίτης αποκτά χαρακτήρα… τελικού για πολλούς και πολλά στην «Ένωση» με τον Μάκη Αγγελόπουλο να περιμένει να δει πως θα ανταποκριθεί η ομάδα στις απαιτήσεις ενός τόσο δύσκολου αγώνα για να πάρει τις αποφάσεις του.

Επίσης υπάρχει έντονος προβληματισμός για τους Ελόνου και Μπάρλοου, οι οποίοι δεν έχουν αποδώσει ούτε καν κοντά στα αναμενόμενα έως τώρα και τα επόμενα παιχνίδια θα αποτελέσουν κριτήριο για το μέλλον τους. Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος επαναλαμβάνει πως η ομάδα θέλει ακόμα χρόνο και δουλειά για να αποκτήσει την απαιτούμενη ομοιογένεια και να αρχίσει να αποδίδει όπως περιμένουν όλοι. Όμως οι αγώνες, τα αποτελέσματα και οι εμφανίσεις της θα κρίνουν πολλά για τη συνέχεια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ