Ανετος στη Χαλκίδα ο Ολυμπιακός

Ανετος στη Χαλκίδα ο Ολυμπιακός

Την πρώτη του νίκη στη φετινή Α1 πήρε ο Ολυμπιακός. Μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα, οι “ερυθρόλευκοι” πέρασαν άνετα από τη Χαλκίδα, συντρίβοντας την Κύμη με . Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου παρατάχθηκε δίχως τους Παπανικολάου, Σπανούλη και Τιγί, ωστόσο δε συνάντησε το παραμικρό πρόβλημα κόντρα στο σύνολο του Γιάννη Καστρίτη, το […]

Την πρώτη του νίκη στη φετινή Α1 πήρε ο Ολυμπιακός. Μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα, οι “ερυθρόλευκοι” πέρασαν άνετα από τη Χαλκίδα, συντρίβοντας την Κύμη με .
Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου παρατάχθηκε δίχως τους Παπανικολάου, Σπανούλη και Τιγί, ωστόσο δε συνάντησε το παραμικρό πρόβλημα κόντρα στο σύνολο του Γιάννη Καστρίτη, το οποίο δεν μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστικό σχεδόν σε κανένα σημείο του αγώνα.

Ο Ολυμπιακός ξέφυγε με διψήφια διαφορά (10-21) από το πρώτο δεκάλεπτο, ξέφυγε με 20 πόντους (23-43) στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, με την Κύμη να αδυνατεί να φανεί ανταγωνιστική και να περιορίσει την έκταση της ήττας της στο δεύτερο ημίχρονο. Η διαφορά ανέβηκε στους 26 πόντους στην τρίτη περίοδο (35-61), με το τελικό 56-85 να αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα των δύο ομάδων στο παρκέ.
Τα δεκάλεπτα: 10-21, 23-43, 36-61, 56-85.

ΚΥΜΗ (Καστρίτης): Οκερεαφόρ 11 (2), Τσαγκαράκης 10 (2), Γλυνιαδάκης 2, Ομπράιεν, Σμιθ 5, Μανωλόπουλος 6 (2), Έντουαρντς, Γερομίχαλος, Τζόουνς 10, Σακελλαρίου, Τρέιλορ 12, Μητσιμπόνας.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Σφαιρόπουλος): Αγραβάνης 11, Μιλουτίνοβ 12, Στρέλνιεκς 2 (5 ασίστ), Μάντζαρης 4, Τόμπσον 18 (2), Μακλίν 4, Τολιόπουλος 11 (3), Παπαπέτρου 9 (1, 7 ριμπάουντ), Αρσενόπουλος 4, Ρόμπερτς, Μπόγρης 3, Πρίντεζης 8.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ