Παίρνει άμεσα παίκτη στην περιφέρεια ο Ολυμπιακός

Παίρνει άμεσα παίκτη στην περιφέρεια ο Ολυμπιακός

Ειλημμένη απόφαση για την απομάκρυνση ενός εκ των Ρόμπερτς ή Τόμπσον. Προτάθηκαν Λάνγκφορντ, Μπλάζιτς, κοιτάζει και στο... ΝΒΑ ο Ολυμπιακός.

Η απόφαση για αλλαγές είναι ειλημμένη στον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με πληροφορίες έως τη Δευτέρα αναμένεται να υπάρξει συνάντηση των προέδρων των Πειραιωτών, Γιώργου και Παναγιώτη Αγγελόπουλου με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, με σκοπό να τεθεί επί τάπητος η αλλαγή ενός εκ των Μπράιαν Ρόμπερτς ή Κιθ Χόλις-Τόμπσον και η απόκτηση ενός παίκτη που θα ενταχθεί στο ρόστερ για να κάνει τη διαφορά.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός στοχεύει κατ’ αρχάς στην απόκτηση ενός παίκτη για τη θέση «1», με διαφορετικά στοιχεία από αυτά του Ρόμπερτς, καθώς το τεχνικό επιτελείο των Πειραιωτών κρίνει (σωστά) ότι εκεί παρουσιάζεται το μεγαλύτερο πρόβλημα. Ειδικά από τη στιγμή που και ο Μάντζαρης διάγει ίσως τη χειρότερη σεζόν του από την ημέρα που υπέγραψε στους Ερυθρόλευκους.

Ηδη σε ό,τι έχει να κάνει με τα ονόματα έχουν επανέλθει στο προσκήνιο δύο. Το πρώτο αφορά τον Κιφ Λάνγκφορντ. Τον 34χρονο Αμερικανό «μπομπέρ», ο οποίος κυκλοφορεί ελεύθερος από τις αρχές Ιανουαρίου και έχει προταθεί πολλάκις στους Πειραιώτες. Ενας παίκτης-πολυβόλο, που την περσινή χρονιά είχε πάνω από 20 πόντους μέσο όρο με την Ούνιξ Καζάν, αλλά και ο οποίος δεν κατάφερε να δείξει σημαντικά πράγματα στο διάστημα που έμεινε στην Κίνα.

Από εκεί και πέρα, πρώτος στόχος του Γιάννη Σφαιρόπουλου πριν από έναν μήνα ήταν ο Γιάκα Μπλάζιτς. Ο 27χρονος Σλοβένος σούτινγκ γκαρντ παραμένει στο τραπέζι του Ολυμπιακού, αλλά εάν η Ανδόρρα συνεχίσει να έχει τις απαιτήσεις που έγειρε προ μηνός, τότε και η περίπτωσή του θα είναι πολύ δύσκολο να προχωρήσει.

Οι προτάσεις που φτάνουν στα χέρια των ανθρώπων του Ολυμπιακού είναι πολλές και συνεχείς. Και όπως προκύπτει από τις πληροφορίες, ο Σφαιρόπουλος και οι Αγγελόπουλοι θα κοιτάξουν και στην αγορά των «κομμένων» από το ΝΒΑ. Διότι ο Ολυμπιακός έχει ανάγκη από παίκτες με ενέργεια, αθλητικότητα και σωματικά προσόντα. Στοιχεία που αποτελούν την αχίλλειο πτέρνα ολόκληρης της φετινής χρονιάς, ειδικά στην περιφέρεια.

Κλείνοντας, έχει σημασία να επαναλάβουμε ότι αυτή τη στιγμή η απόφαση που έχει ληφθεί αφορά στην απομάκρυνση ενός εκ των Ρόμπερτς ή Τόμπσον. Με τον έτερο να μένει πιθανότατα εκτός λίστας του ελληνικού πρωταθλήματος και τον παίκτη που αποκτηθεί να παίρνει τη θέση του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ