Θα τα πω όλα στον μπαμπά μου!

Θα τα πω όλα στον μπαμπά μου!

Σε νέα ιστορικά χαμηλά κινείται το ελληνικό ποδόσφαιρο. Τα άκουσε το «γκαγκατσάκι» μέσα στο «μαγαζί» του μπαμπά του. Απαντά με νέες προσλήψεις κουμπάρων και άλλων συγγενών. Μείνετε συντονισμένοι!

Το «γκαγκατσάκι» όπως αποκάλεσε ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Μάκη Γκαγκάτση, δεν είναι πια το παιδί του μπαμπά. Τουλάχιστον όχι μόνο. Πλέον έχει καταφέρει να ανελιχθεί στην κορυφαία θέση της πυραμίδας του ΠΑΟΚ υπό τον Ιβάν Σαββίδη. Κάνει ό,τι γουστάρει, βολεύει όποιον γουστάρει και κόβει τον δρόμο σε όποιον θεωρεί ότι μπορεί να εξελιχθεί σε εμπόδιο για τα σχέδια της προσωπικής του ατζέντας.

Το «γκαγκατσάκι» ένιωθε σαν στο σπίτι του στη συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας. Όπως άλλωστε νιώθει τους τελευταίους 16 μήνες, όσους είναι ο μπαμπάς Βασίλης Γκαγκάτσης διευθύνων σύμβουλος του συνεταιρισμού. Το πώς προωθήθηκε εκεί ο άλλοτε πρόεδρος της ΕΠΟ που σέρνει μαζί του μια σειρά από ποινικές διώξεις κακουργηματικού χαρακτήρα (http://to10.gr/anonymous/47452/vasilis-gkagkatsis-o-alexisferos-paragon-tou-ellinikou-podosferou/), το ξέρει καλύτερα απ’ όλους ο υιός Μάκης Γκαγκάτσης. Χάρη στην «πειθώ» του Ιβάν Σαββίδη βολεύτηκε ο μπαμπάς.

Μη βλέπετε που το σάιτ που γκρέμισε την παράγκα του ελληνικού ποδοσφαίρου και που παράλληλα διαφημίζει μία οπαδική εφημερίδα, αγνοεί τις ποινικές διώξεις στον Γκαγκάτση. Εκεί που ασβεστώνανε την αυλή, ασπρίσανε και οι συγκεκριμένες κακουργηματικού χαρακτήρα διώξεις. Συμβαίνουν αυτά στο σάιτ της… κάθαρσης, όπου εντελώς τυχαία έχουν βολευτεί μια ολόκληρη σειρά μεγαλορεπόρτερ του ΠΑΟΚ, οι οποίοι ενώ μέχρι πριν από λίγο καιρό εξέφραζαν και δημοσίως τις απόψεις τους για τον πατέρα Γκαγκάτση, ξαφνικά σώπασαν όλοι. Περίεργο, αλλά συμβαίνει.

Οι κακές γλώσσες λένε ότι και εκεί το κάστινγκ το έκανε ο Μάκης, αλλά ειλικρινά δε μπορούμε να το πιστέψουμε. Μα αν το έκανε κάπου θα έβαζε και τον Σπύρο Μηλιωρίδη. Το άλλοτε μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που έφυγε το καλοκαίρι του 2013, αλλά επέστρεψε δριμύτερος λίγο αργότερα με τις «ευλογίες» του Μάκη. Που τον έχανες, που τον έβρισκες στο γραφείο του Μάκη ήταν χωμένος ο «καραφλός». Τώρα βέβαια έχει να αντιμετωπίσει κάποιες άλλες κατηγορίες κι αυτός, αλλά μην ανησυχείτε, θα τα διαβάσετε όλα στο σάιτ της Δάφνης. Τι, όχι;

Δείτε όμως τι έγινε και με την ΕΠΟ. Χάρη στην «πειθώ» και τις… ευχές του Ιβάν Σαββίδη δεν ανελίχθηκε και ο «δικός μας» Βαγγέλης Γραμμένος στην προεδρία της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας; Στην πορεία του Γραμμένου προς τον προεδρικό θώκο, ποιον είχε λέτε προσωπικό σύμβουλο από την ΕΠΣΜ; Τον κουμπάρο του Μάκη Γκαγκάτση, τον Γιάννη Διαμαντίδη. Το σύνθημα που ακούγεται πια στην Τούμπα είναι το «είσαι φίλος του Μάκη; Βολεύτηκες»! Δε συζητάμε να συνδέεσαι με κουμπαριά με την ευρύτερη οικογένεια, εκεί οι πόρτες είναι διάπλατα ανοιχτές για σοβαρές δουλειές (εταιρεία σεκιούριτι κλπ http://to10.gr/podosfero/superleague/170756/ypallilos-tou-savvidi-o-sekiouritas/ ).

Βέβαια δεν είναι όλα ρόδινα, καθώς μια – μία «σκάνε» οι φούσκες με τις οποίες έπαιζε το «γκαγκατσάκι» πουλώντας το παραμύθι στον Ιβάν Σαββίδη ότι αυτός είναι ο μόνος που μπορεί να φέρει εις πέρας την αποστολή. Το τι γίνεται με την ΕΠΟ το βλέπει πια και ο πλέον αδαής. Το πώς διαχειρίστηκε το τηλεοπτικό συμβόλαιο επίσης. Το θέμα της βασικής χορηγίας δεν έχει «σκάσει» ακόμη, αλλά το δεδομένο είναι ότι οι σχέσεις Σαββίδη – Μάρη μόνο καλές δε λογίζονται πια (http://to10.gr/anonymous/174874/exodos-dimitri-mari-apo-ethnos/), επομένως και από εκεί οι ειδήσεις δεν είναι ευχάριστες.

Το κορυφαίο βέβαια συνέβη τη Δευτέρα στη συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας. Στο «μαγαζί» όπου προωθήθηκε ο μπαμπάς Γκαγκάτσης και το οποίο χάρη στις… μαεστρικές κινήσεις του πνέει πια τα λοίσθια, το «γκαγκατσάκι» βρέθηκε σε θέση άμυνας μη μπορώντας να αρθρώσει μια κουβέντα της προκοπής. Μέσα στο «μαγαζί» του μπαμπά, να του σηκώνουν τη φωνή; Τσ, τσ, τσ… Που φτάσαμε; Να μη μπορείς ούτε εκ του ασφαλούς να φανείς κυρίαρχος και να κάνεις το «κομμάτι» σου. Αλλά δεν πειράζει, ο Ιβάν να είναι καλά και θα απαντήσει βολεύοντας κάποιον άλλον κουμπάρο ή πρωτοξάδερφο…

ΥΓ. Πέρα από την πλάκα, σε λίγες εβδομάδες θα φανεί και το… ουσιαστικό αποτέλεσμα της χθεσινής συνεδρίασης της Σούπερ Λίγκας. Αν δηλαδή θα χρεωθεί ακόμη μια γιγάντια αποτυχία στο βιογραφικό του το «γκαγκατσάκι» ή αν θα καταφέρει να σώσει τουλάχιστον τα προσχήματα. Εδώ θα είμαστε να το αναλύσουμε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ