O Γκιόργκις έχασε τη μπάλα κι η Σουρωτή απ’ το Ζαγόρι

O Γκιόργκις έχασε τη μπάλα κι η Σουρωτή απ’ το Ζαγόρι

Ο instagrammer υιός Σαββίδη προσπάθησε να εξηγήσει το μεταγραφικό πλάνο του ΠΑΟΚ προκειμένου να καλύψει τον Μίχελ, να επαναλάβει ότι «όλοι είμαστε μια οικογένεια» και φυσικά ότι δεν έχει κανένα λάθος και ουδέποτε χάθηκαν οι Μολέδο, Χουλτ και Κουρμπέλης.

«Αυτή τη χρονιά είμαστε τόσο ενωμένοι που δεν μπορείτε καν να το φανταστείτε» γράφει περήφανος ο Γκιόργκις και αφού προηγουμένως πρόλαβε να καλωσορίσει τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας του, πήρε το πληκτρολόγιο και ανέλαβε τη διαδικτυακή υπεράσπιση του τεχνικού διευθυντή του ΠΑΟΚ Λούμπος Μίχελ.

«Για να ξέρετε, ο Μίχελ παρακολουθεί τον Μουλέν ίσως για 2-3 μήνες» μας πληροφόρησε. Ωραία, τον παρακολούθησε και του άρεσε; Η’ δεν του άρεσε; Τον είχε πρώτο στη λίστα του ή πιο κάτω;

Λίγη σημασία έχει, αφού στον ΠΑΟΚ υπάρχει προγραμματισμός: «Θα σας πω και αυτό, αν και είμαι σίγουρος ότι το ξέρετε ήδη. Ο Μίχελ δεν είχε εμπλοκή στη μεταγραφή του Κουρμπέλη». Ωπα! Ωπα! Να οργανωθούμε λίγο, παιδιά. Γκιόργκι, συγκεντρώσου. Τι γράφεις; Δεν είχε συμμετοχή στη μεταγραφή του Κουρμπέλη ο Μίχελ; Δηλαδή; Ποιος τον επέλεξε; Ποιος έκανε στην άκρη την επιλογή του Μίχελ για να φάει τη χυλόπιτα απ’ τον Κουρμπέλη του μπατίρη πια Παναθηναϊκού;

Σαν τη μεταγραφή του Χατσερίντι ένα πράγμα. Ούτε με το φιάσκο Μολέδο είχε εμπλοκή ο Μίχελ αν θυμάμαι ένα παλαιότερο ποστάρισμα πάλι του instagrammer υιού. Και όμως και στη θέση του στόπερ πρώτα έγινε η μάχη για τον Μολέδο και μετά κινήθηκε ο ΠΑΟΚ για τον διεθνή Ουκρανό της Ντιναμό Κιέβου.

Όπως και στη θέση του αμυντικού χαφ. Με το που πουλήθηκε ο Τσίμιροτ, η πρώτη επιλογή ήταν ο Κουρμπέλης. Μετά τη νέα χυλόπιτα, αποκτήθηκε ο Μουλέν. Και βέβαια επειδή στη μανατζερική πιάτσα οι ειδήσεις κυκλοφορούν προτού καλά-καλά τις πάρουν χαμπάρι οι ίδιοι οι εμπλεκόμενοι, με το που έγινε γνωστό ότι ο Κουρμπέλης «γείωσε» τον ΠΑΟΚ, η τιμή του Μουλέν αυξήθηκε. Λογικό κι επόμενο. Δεν είναι τίποτα χθεσινοί οι παράγοντες της (όποιας) Λέγκια. Μυρίστηκαν «ανάγκη» και πάτησαν τον Δικέφαλο όσο μπορούσαν.

Αλλά λεφτά υπάρχουν, αφού όπως έγραψε και ο Γκιόργκις «οι μεταγραφές συνεχίζονται ως τις 10 Φεβρουαρίου για ελεύθερους ποδοσφαιριστές και ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να κάνει η οικογένεια Σαββίδη αυτές τις δέκα ημέρες».

Τουλάχιστον η φωτογραφία που έβαλε ο υιός Σαββίδη στο Instagram stories με τον Μουλέν, δεν είχε μπροστά το μπουκάλι με δροσερό ηπειρώτικο νερό της εταιρείας «Ζαγόρι» που ήταν φάτσα – κάρτα στην πρώτη φωτογραφία που δημοσιεύτηκε με τον Γάλλο άσο να υπογράφει το συμβόλαιό του.

Χάθηκε να έβρισκαν μια Σουρωτή; Εκτός κι αν ήταν κάποιο… απόκρυφο μήνυμα, ενόψει του αγώνα του ΠΑΟΚ στα Γιάννινα!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ