Ο Χέμεθ, ο Λιβάγια και το ηχηρό «δεν πάει πουθενά, θα τον αγοράσουμε» της ΑΕΚ στη Λας Πάλμας

Ο Χέμεθ, ο Λιβάγια και το ηχηρό «δεν πάει πουθενά, θα τον αγοράσουμε» της ΑΕΚ στη Λας Πάλμας

Ο νέος προπονητής της Λας Πάλμας, Πάκο Χέμεθ, ζήτησε να εξεταστεί η επιστροφή του Λιβάγια, αλλά (δεδομένο) το «άκυρο»ν της ΑΕΚ και του παίκτη δεν άφησε περιθώρια.

Το δίδυμο κορυφής της ΑΕΚ συνεχίζει να κάνει πράγματα και θαύματα. Μάρκο Λιβάγια και Σέρχιο Αραούχο οδηγούν την Ενωση στο ρετιρέ της βαθμολογίας και επιβεβαιώνουν ότι αποτελούν ένα δίδυμο που χρόνια είχε να δει ο σύλλογος. Με τους δυο τους να τα κάνουν όλα και κόντρα στον ΠΑΣ, οδηγώντας σε ακόμη μία νίκη την ομάδα τους. Κι όμως, πριν από λίγο καιρό υπήρχε (έστω και σε επίπεδο συζητήσεων) η πιθανότητα να χωριστούν. Αλλά φευ. Η ΑΕΚ το ξέκοψε γρήγορα και άμεσα…

Πριν από τρεις εβδομάδες, λοιπόν, είχε προκληθεί αναστάτωση με τις πληροφορίες που ήθελαν τη Λας Πάλμας να προσπαθεί να ακυρώσει τον δανεισμό του Σέρχιο Αραούχο, με σκοπό να τον επαναφέρει στο ρόστερ της. Εν τέλει, ο νέος προπονητής της ισπανικής ομάδας, Πάκο Χέμεθ, επέλεξε να αναζητήσει άλλο στιλ επιθετικού, απορρίπτοντας την επιστροφή του Αργεντινού της ΑΕΚ και βγάζοντας από τη δύσκολη θέση όλους τους εμπλεκόμενους.

Η Ενωση, εξάλλου, ήταν εξ αρχής αντίθετη και κάθετη στο ενδεχόμενο να αφήσει τον βασικό της επιθετικό να φύγει. Και για αυτόν τον λόγο δεν μπήκε ποτέ σε διαδικασία συζήτησης. Κάτι που φέρεται να έκανε και στην περίπτωση του Μάρκο Λιβάγια!

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν πληροφορίες από την Ισπανία ο Χέμεθ, αφού μελέτησε το ρόστερ της Λας Πάλμας και τη λίστα των δανεικών που έχει παραχωρήσει η ομάδα του, ήταν θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στα Κανάρια Νησιά ο Κροάτης επιθετικός της ΑΕΚ. Διέκρινε ότι ταιριάζει περισσότερο στο στιλ παιχνιδιού που θέλει να παίζει η ομάδα του και έτσι ζήτησε από τη διοίκηση να εξετάσει το ενδεχόμενο επιστροφής του.

Εξ αρχής η Λας Πάλμας λέγεται ότι του εξήγησε ότι αυτό θα ήταν εγχείρημα ακόμη πιο δύσκολο από του Αραούχο, καθώς η ΑΕΚ έχει οψιόν αγοράς για τον παίκτη και επίσης ήδη έχει ενημερώσει τους Ισπανούς, ότι σκοπεύει να κάνει χρήση της. Εστω κι έτσι, όμως, οι Ισπανοί φέρεται να απευθύνθηκαν στην Ενωση για τον Λιβάγια, αλλά το θέμα «έσβησε» μονομιάς. Με τους Κιτρινόμαυρους να απορρίπτουν ακόμη και την… ιδέα της αποχώρησης του πολυτιμότερου παίκτη της φετινής σεζόν.

Κλείνοντας, έχει σημασία να τονίσουμε ότι ούτως ή άλλως η ΑΕΚ δεν θα έμπαινε για κανένα λόγο σε οποιαδήποτε συζήτηση για το μέλλον του Λιβάγια. Καθώς, όπως προαναφέραμε, έχει αποφασιστεί ήδη ότι θα μονιμοποιηθεί η παρουσία του στους Κιτρινόμαυρους. Κάτι που αποτελεί επιθυμία και του ίδιου του παίκτη. Μην ξεχνάμε, δε, ότι ακόμη κι αν o Λιβάγια φύγει κάποια στιγμή από την Ενωση, η Λας Πάλμας δεν θα είναι στις επιλογές του, μετά τον επεισοδιακό τρόπο που αποχώρησε το καλοκαίρι, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετώπισε στην ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ