Φύγαμε για στοίχημα

Φύγαμε για στοίχημα

Δεν πανηγυρίζει ο …καμμένος για απόλυτο ποσοστό αυτή τη φορά. Το χάλασε η Λούτον. Όμως, απέδωσαν καρπούς οι σκέψεις για Χ2 στο Απόλλων – Πανιώνιος.

Δεν πανηγυρίζει ο …καμμένος για απόλυτο ποσοστό αυτή τη φορά. Το χάλασε η Λούτον. Όμως, απέδωσαν καρπούς οι σκέψεις για Χ2 στο Απόλλων – Πανιώνιος, για άσο της Νις, για ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ στο Λειψία – Σάλκε και για να χριστεί ξανά σκόρερ ο Χάρι Κέιν. Και ο παιχταράς της Τότεναμ έβαλε ένα για να πληρωθούμε και άλλο ένα για να το ευχαριστηθούμε περισσότερο.

Τινάχτηκε η μπάνκα στα Πηγάδια

Όσον αφορά στους τζίρους των αγώνων των χθεσινών αγώνων, το ματς του Απόλλωνα με τον Πανιώνιο δεν ανέβηκε σε υψηλά επίπεδα πονταρίσματος σε άκρα αντίθεση με αυτό της Ξάνθης με τον Πλατανιά. Το ποσό στην αγορά του 1-2-Χ έγραφε στο 90’ 262.147 ευρώ στο μεγαλύτερο ανταλλακτήριο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν παγκοσμίως το 11ο πιο δημοφιλές παιχνίδι και συγκέντρωσε μεγαλύτερο ποντάρισμα και από αγώνες της Μπουντεσλίγκα που διεξάγονταν εκείνη την ώρα. Πάντως στη Γερμανία όλα τα ματς ήταν αμφίρροπα. Στα Πηγάδια με το που προηγήθηκαν οι Θράκες έγινε ένας μικρός …χαμός με τον άσο. Η αγορά του Over / Under 2,5 έκλεισε στις 36577 ευρώ τη στιγμή που έγινε το 3-0. Με το ματς αυτό «ζεστάθηκαν» οι παίκτες του στοιχήματος πριν τα …σπρώξουν στην Πρέμιερ Λιγκ.

Οι αποδόσεις του ΑΕΚ –ΠΑΣ

Ο άσος της ανέβηκε στο 1,25! Μεγάλη η άνοδος αν υπολογιστεί το γεγονός ότι χθες προσφερόταν στο 1,12. Το Χ οροθετείται γύρω από το 5,25 και το διπλό στο 12,00. Απλή επισήμανση για να γνωρίζουμε τι γίνεται, αφού όλα τα μας της ΑΕΚ δεν προσφέρονται στο κουπόνι της ελληνικής εταιρείας.

Στο μεταξύ, το διπλό του ΠΑΟΚ στην Κέρκυρα έχει παραμείνει στο 1,05, επίσης από χθες. Συνεχίζουμε με προτάσεις.

Under στη Λιβαδειά

Η αναμέτρηση του Λεβαδειακού με τον Παναθηναϊκό διεκόπη, λόγω φοβερής βροχής. Αν καταστεί δυνατό να διεξαχθεί σήμερα το παιχνίδι, περιμένουμε τον αγωνιστικό χώρο να βρίσκεται σε κάκιστη κατάσταση. Και υπό αυτές τις συνθήκες το σκορ θα είναι δύσκολο να ανεβεί. Συνετή επιλογή το under 2,5, πιθανή, αλλά με μεγάλο ρίσκο αυτή του under 1,5.

Ο σκόρερ της ημέρας

Η Λιόν υποδέχεται την Ανζέ που βρίσκεται σε κακή κατάσταση, όπως φάνηκε και από το διπλό αποκλεισμό της σε Κύπελλο και Λιγκ Καπ μέσα σε μια εβδομάδα. Ο άσος ανεβαίνει μέχρι και το 1,35 για όποιο ενδιαφέρεται.

Εμάς μας ενδιαφέρει και το εν λόγω μικρό σημείο, όμως ακόμα πιο πολύ μας νοιάζει να βρούμε σκόρερ για ακόμα μια φορά και να πληρωθούμε υπερπολλαπλάσια. Ο Ντίαζ είναι από τους πρώτους σκόρερ της Λιόν. Βασικός και αναντικατάστατος. Όμως, σήμερα θα λείψει. Αυτό σημαίνει ότι ο ανάλογης κλάσης Φεκίρ που συνήθως εκτελεί και τις στημένες φάσεις, θα βρεθεί θέλοντας και μη σε περισσότερες φάσεις. Ας βάλει μία λοιπόν…

Δύο μεγάλα σκορ

Αναμετράται η Λίβερπουλ με τη Μάντσεστερ Σίτι και η Σοσιεδάδ με τη Μπαρτσελόνα. Δηλαδή έχουμε μπροστά μας τέσσερις από τις πιο παραγωγικές και γενικά επιθετικές ομάδες στον κόσμο. Αν δεν δούμε over 2,5 ή και 3,5 στους αγώνες τους, σε ποιους θα δούμε;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ