Αλλαξε τα… φώτα στη διαιτησία για να δει φως

Αλλαξε τα… φώτα στη διαιτησία για να δει φως

Μια ιστορία από τον μαγικό κόσμο του ποδοσφαίρου, με αφορμή το πέναλτι του διαιτητή Φωτιάδη υπέρ του ΠΑΟΚ, στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα.

Φώτης Φωτιάδης (Καστοριάς), ο διαιτητής που… άλλαξε τα φώτα στη διαιτησία με το πέναλτι που έδωσε υπέρ του ΠΑΟΚ στη νίκη 2-1 επί τον Τρικάλων. Αλλά τι είναι ένα λάθος μπροστά στο να δει το το φως του; Οπου «φως» βλέπε μεγάλα σαλόνια της διαιτησίας…

Βλέπετε, του είχαν υποσχεθεί άνοδο το περασμένο καλοκαίρι, όμως παρέμεινε στη Football League, επειδή δεν χωρούσε στο «ρόστερ».

Το όριο για άνοδο στην Super League είναι τα 39 έτη και ο Φωτιάδης που γεννήθηκε στις 15/06/80, γίνεται αντιληπτό ότι δεν θα έχει πολλές ευκαιρίες. Αλλωστε, θέλει να ανέβει όσο το δυνατόν νωρίτερα, καθώς διανύει την όγδοη σεζόν του στη 2η κατηγορία. Αρα θα έχει βαρεθεί το παλικάρι, ενώ και τα χρονικά περιθώρια στενεύουν.

Και επειδή τίποτα δεν είναι τυχαίο και με δεδομένη τη φημολογία ότι στο τέλος Ιανουαρίου προβλέπονται αλλαγές στον πίνακα της Λίγκας, η επιλογή του μπορεί να είχε και… άρωμα εξετάσεων ή τουλάχιστον έτσι μπορεί να ένιωσε ο Φωτιάδης.

ΠΑΟΚ-Τρίκαλα 2-1, λοιπόν. Οι Θεσσαλοί είχαν δοκάρι στο 89′, ισοφάρισαν στο 92′, όμως δεν πρόλαβαν να το χαρούν. Ένα λεπτό μετά ο «καραφλός» άλλαξε τα… φώτα στον κανονισμό, δίνοντας πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ, ενώ ο Χιντζίδης είχε προλάβει να μαζέψει το χέρι του και η μπάλα χτύπησε στο σώμα του.

Υπάρχει και ένα ακόμη δεδομένο που έχει να κάνει με τη διαιτησία. Ο ΠΑΟΚ «διψά» για επίδειξη δύναμης και η απόφαση του Φωτιάδη ήρθε… κουφέτο.

Αρα, όλοι ευχαριστημένοι.

Αλλωστε, τέτοια πέναλτι έδιναν και οι Κουκουλάκης, Τριτσώνης. Και όχι μόνο κατάφεραν να μείνουν διεθνείς για πολλά χρόνια, αλλά μπήκαν και στην ΚΕΔ για να κάνουν… εξυγίανση. Ο Φωτιάδης δεν θα καταφέρει να ανέβει μια «ψωροκατηγορία»;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ