Ο Γκαγκάτσης, το League Cup και τα έσοδα που μειώνονται αντί να αυξάνονται

Ο Γκαγκάτσης, το League Cup και τα έσοδα που μειώνονται αντί να αυξάνονται

Οι ομάδες δεν ενθουσιάστηκαν, όμως δεν λένε «όχι» σε (πιθανά) έσοδα. Ενώ ήδη η μουρμούρα για την αδυναμία Γκαγκάτση να φέρει λεφτά στη Λίγκα, μεγαλώνει.

Ούτε κρύο, ούτε ζέστη…

Με αυτό το σκεπτικό αντιμετώπισαν οι ομάδες της μεγάλης κατηγορίας την πρόταση του διευθύνοντος συμβούλου, Βασίλη Γκαγκάτση, για διεξαγωγή League Cup. Όμως, άλλο η πρόταση, άλλο η διεξαγωγή του.

Οι ομάδες θα «ζεσταθούν» στην περίπτωση διεξαγωγής μιας τρίτης διοργάνωσης, εφόσον υπάρξουν έσοδα. Ο Γκαγκάτσης έχει κάνει τους υπολογισμούς του, όμως λείπει το πιο βασικό, που είναι η συμφωνία με τη NOVA.

Το σκεπτικό της πρότασης έχει ως εξής: Το πρωτάθλημα τελειώνει στις 6 Μαΐου και λόγω της μη διεξαγωγής των πλέι οφ, το συνδρομητικό έχει αγωνιστικό κενό που πρέπει να καλύψει. Ο Γκαγκάτσης ευελπιστεί να καλυφθεί με το League Cup, με νοκ άουτ αγώνες, αναλύοντας και το οικονομικό πλάνο.

Ο κάτοχος δεν θα παίρνει εισιτήριο για την Ευρώπη, όπως συμβαίνει σε άλλες χώρες και το… τρόπαιο θα είναι οικονομικό. Ο κάτοχος θα εισπράξει 150.000 ευρώ και ο φιναλίστ 100.000. Οι ομάδες που θα αποκλειστούν στα ημιτελικά θα πάρουν από 70.000, οι αποκλεισμένοι των προημιτελικών από 50.000 και όσοι, δηλαδή οι οκτώ που αποκλειστούν στα πρώτα παιχνίδια από 30.000 ευρώ. Διευκρινίζουμε ότι οι αγώνες θα είναι νοκ άουτ.

Η Superleague προσδοκά σε έσοδα ύψους 1 εκατ. ευρώ, όμως το ερώτημα είναι αν θα βρεθεί κανάλι για να δώσει το προαναφερόμενο ποσό, προκειμένου να μεταδίδει παιχνίδια στα οποία θα συμμετέχουν παίκτες δεύτερης και τρίτης επιλογής. Περισσότερο θα ταλαιπωρηθούν παίκτες από τις ομάδες των Νέων της Λίγκας, παρά οι αποκαλούμενοι πρωτοκλασάτοι.

Πρόκειται για τρόπαιο που δεν θα πανηγυρίσει κανείς!

Μάλλον, ο Γκαγκάτσης δεν θα γλιτώσει τις μουρμούρες. Διότι τον προσέλαβαν για έσοδα. Αλλά τα έσοδα μειώνονται αντί να αυξάνονται…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ