Με… δικούς τους διαιτητές

Με… δικούς τους διαιτητές

Τον 12ο παίκτη θα έχουν η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ την 17η αγωνιστική. Δεν θα είναι ο κόσμος τους στα ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα και την Κέρκυρα αλλά τα κοράκια.

Η Ένωση θα αντιμετωπίσει τον «Άγιαξ» της Ηπείρου. Κρίμα τα έξοδα μετακίνησης που θα κάνουν οι φιλοξενούμενοι. Οι γηπεδούχοι θα έχουν την… Αιτωλοακαρνανία μαζί τους για δεύτερη φορά σε διάστημα λίγων ημερών. Την προηγούμενη εβδομάδα πέρασαν… σβηστά από το Αγρίνιο. Από την έδρα του Παναιτωλικού. Που ανήκει στην ΕΠΣ του Τάκη Παπαχρήστου. Καμία απολύτως έκπληξη.

Τώρα ένας άλλος Αιτωλοακαρνάνας θα βρεθεί στο πλευρό της ΑΕΚ. Ο διαιτητής Στυλιαράς. Θέμα για τους βαθμούς δύσκολα θα υπάρξει. Δεν είναι ώρα για πειραματισμούς. Όσο νικούν ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός. Θα παίζουν με τα δικά τους παιδιά. Υπάρχουν και άλλοι στον πίνακα ίδιας απόχρωσης.

Ο Δημητράκης, ο Ναυπάκτιος, θα είναι άτυχος, αν ο ΠΑΣ καταφέρει να κοντράρει τους γηπεδούχους. Γιατί τότε ίσως χρειαστεί να επέμβει με άκομψο τρόπο. Πρόεδρος στην ΕΠΣ Ηπείρου είναι ο Βρακάς που συμπαθεί τον Βορρά. Θα γίνει προσπάθεια για να έχει απώλειες η ΑΕΚ. Έχουν επιπλέον κίνητρο οι φιλοξενούμενοι. Όμως ο Γιαννάκης και ο Μιχάλης πήραν τα μέτρα τους. Ακόμα και για την επόμενη αγωνιστική!

Μετά από μία εβδομάδα η ΑΕΚ θα παίξει στην Λάρισα. Την Κυριακή, η ομάδα από την Θεσσαλία θα αγωνιστεί στην Τρίπολη. Να προσέξει λίγο ο Κούγιας τις κάρτες γιατί διαιτητής είναι ο Παπαδόπουλος. Ο Γιάννης από τη Θεσσαλονίκη. Κάποιος τον βοήθησε φέτος να γίνει διεθνής και δεν ήταν από την πόλη του. Ήταν από το χαλιφάτο του Νότου.

Ο Τζήλος στο Κέρκυρα-ΠΑΟΚ. Κάποιο πουλάκι πήγε να το παίξει έξυπνο και μου ψιθύρισε: «Όπου χρειάζεται να παίρνει την νίκη ο ΠΑΟΚ θα βάζουν αυτόν τον διαιτητή». Τόσο απόλυτο ήταν το πτηνό. Δεν μπορεί να του πεις τίποτα. Από ψηλά έχει καλύτερο οπτικό πεδίο και βλέπει τα πάντα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ