«Μπάσιμο» Απόλλωνα Σμύρνης για Τσουκαλά!

«Μπάσιμο» Απόλλωνα Σμύρνης για Τσουκαλά!

Ο Απόλλωνας Σμύρνης κατέθεσε επίσημη πρόταση και πιέζει τον πρώην παίκτη του Αστέρα για να τον βοηθήσει στην επιχείρηση σωτηρία.

Οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι την χειμερινή μεταγραφική περίοδο η διοίκηση του Απόλλωνα Σμύρνης έχει εκλογικεύσει τις μεταγραφικές τις κινήσεις και προσπαθεί να ενισχυθεί με ποδοσφαιριστές που θα τις προσφέρουν άμεσα ουσία και θα την βοηθήσουν να φέρει εις πέρας την επιχείρηση σωτηρία.

«Σταυροφόρο» -όνομα και πράγμα- σε αυτή την προσπάθεια θέλουν να κάνουν τον Σταύρο Τσουκαλά! Από την στιγμή που ο έμπειρος κεντρικός χαφ έμεινε ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης, οι άνθρωποι του Απόλλωνα Σμύρνης τον πολιορκούν. Του προσφέρουν δελεαστικές συνθήκες, συμβόλαιο πέντε μηνών ή ακόμα και ενάμισι χρόνου και δείχνουν με κάθε τρόπο πόσο πολύ τον θέλουν κοντά τους.

Ο Τσουκαλάς δεν κλείνει την πόρτα αλλά τονίζει ότι προτεραιότητα του είναι το εξωτερικό και θέλει να περιμένει λίγες μέρες ακόμα κάποια προσφορά από άλλη χώρα αφού μόλις τώρα έμεινε ελεύθερος και κυκλοφορεί το όνομα του στην πιάτσα.

Οσον αφορά τον Παναθηναϊκό, εφόσον επιτευχθεί ο δανεισμός του Μολέδο στον ΠΑΟΚ, οι «πράσινοι» θα αποκτήσουν πληρωμένο τον Κάτσε που αγωνίζεται στην ίδια θέση, οπότε θα πάψει να υφίσταται θέμα Τσουκαλά εκεί. Αλλιώς βλέπουμε…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ