Θα τα βάλει όταν πρέπει

Θα τα βάλει όταν πρέπει

Πόσες φορές θα σκοράρει στο πρωτάθλημα ο Μιραλάς; Ο …καμμένος ανοίγει τεφτέρια και υπολογίζει

Είναι περίεργη ράτσα οι οπαδοί του Ολυμπιακού. Μπορεί να είναι οι πιο ήρεμοι άνθρωποι στον κόσμο, αλλά όταν γίνεται λόγος για την ομάδα τους, αλλάζουν, μεταμορφώνονται. Την αγαπούν τρελά, παθολογικά. Είναι και όμως και ανυπόμονοι…

Για παράδειγμα ο… καμμένος δέχτηκε χθες στο γραφείο του πολλά τηλέφωνα από μέλη του «ερυθρόλευκου» κοινού, το οποίο για διάφορους λόγους δεν μπορούσε να παρακολουθήσει τον αγώνα με τον Πλατανιά. Δεν ρωτούσαν καν για το σκορ! Ρωτούσαν μόνο αν σκόραρε ο Μιραλάς λες και ήταν συνεννοημένοι. Όταν μάθαιναν ότι τα γκολ τα έβαλε ο Τζούρτζεβιτς, κατέβαζαν το ακουστικό με κομμένα τα φτερά. Αρχικά με έκπληξη και μετά με δυσαρέσκεια…

Περιμένει πολλά ο κόσμος των πρωταθλητών από τον Βέλγο επιθετικό. Και γιατί να μην περιμένει άλλωστε; Είναι ποδοσφαιριστής κλάσης, έχει εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα, δεν καταπονήθηκε στην Πρέμιερ Λιγκ στον πρώτο γύρο, άρα είναι φρέσκος και ξεκούραστος και στο βάθος του μυαλού του υπάρχει και η Εθνική Βελγίου. Σίγουρα είναι πολύ δύσκολο να κληθεί στο Μουντιάλ, όμως πριν ο Μαρτίνεθ ανακοινώσει τους εκλεκτούς του, ο Κέβιν θα ελπίζει. Ακόμα από τη μέρα που έφυγε από τον Ολυμπιακό, δεν σήκωσε ξανά τρόπαιο. Και όποιος παίκτης έχει μάθει στις απονομές, δύσκολα αντέχει χωρίς αυτές. Επιπλέον επέστρεψε στον Ολυμπιακό ως ηγέτης της επιθετικής του γραμμής και λογικά θα θέλει να υποστηρίξει αυτό τον τίτλο.

Όλα τα παραπάνω μπορούν να αποτελέσουν ασφαλή βάση για να στηριχθεί σ’ αυτή η πίστη των ιθυνόντων του Ολυμπιακού για επιτυχία του Μιραλάς.

Παράλληλα ήδη κυκλοφορούν στοιχήματα για το πόσα γκολ θα φτάσει. Για το πρωτάθλημα εξυπακούεται. Και ο μαγικός αριθμός είναι το 6. Αν σκοράρει 6 φορές οι παίκτες του στοιχήματος θα πληρωθούν το ποντάρισμά τους πολλαπλασιασμένο επί 1,70.

Πάμε τώρα να δούμε πώς μπορεί να επιβεβαιωθεί αυτό το Over 5,5. Εικάζουμε ότι τόσο ο Ολυμπιακός όσο και η ΑΕΚ όσο και ο ΠΑΟΚ σε κάθε παιχνίδι που θα βρουν αντίπαλη άμυνα «μπόσικη», θα την πιέζουν μέχρι να ικανοποιήσουν την επιθετική τους διάθεση. Εκτός από νίκες θέλουν να κάνουν και επίδειξη ισχύος, να προκαλούν και δέος, να κερδίζουν και τις εντυπώσεις.

Και μέσα στις υπόλοιπες 14 αγωνιστικές ο Ολυμπιακός έχει να υποδεχθεί τη Λαμία, την Ξάνθη, τον Πανιώνιο, τον Παναθηναϊκό, την Κέρκυρα και τον Παναιτωλικό. Και βέβαια την ΑΕΚ. Επιπλέον, θα παίξει εκτός Καραϊσκάκη με Αστέρα Τρίπολης, με Ατρόμητο, με ΠΑΟΚ, με Πλατανιά, με Λεβαδειακό, Απόλλωνα και ΠΑΣ.

Με βάση τα όσα έχουμε δει από τον Ολυμπιακό, περιμένουμε στα υπόλοιπα εντός έδρας παιχνίδια του να βάλει το λιγότερο 15 γκολ. Όσο για τα εκτός, ο συνδυασμός των δυνατοτήτων του με τις αδυναμίες των αντιπάλων του μπορεί να αποφέρει το λιγότερο 10 γκολ. Μέσα σε αυτά τα 25, ο Μιραλάς μπορεί να βρει δίχτυα τουλάχιστον 6 φορές. Μην ξεχνάμε ότι η παρουσία του στην 11άδα θα είναι δεδομένη, ότι όλοι θα τον ψάχνουν για να τον τροφοδοτήσουν και ότι και ο ίδιος μπορεί να σκοράρει και με ατομικές ενέργειες. Και στα ντέρμπι φυσικά κάτι που έκανε επανειλημμένως στο παρελθόν.

Ποντάρουμε λοιπόν πάνω του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ