Ο Μάκης Γκαγκάτσης ενοχλήθηκε με to10.gr και οι φαιδροί λιβελογράφοι της mediaκής προπαγάνδας έτρεξαν να τον «ξεπλύνουν»!

Ο Μάκης Γκαγκάτσης ενοχλήθηκε με to10.gr και οι φαιδροί λιβελογράφοι της mediaκής προπαγάνδας έτρεξαν να τον «ξεπλύνουν»!

Ο Μάκης θέλει άλλα να λέει και άλλα να καταλαβαίνουν. Δεν του άρεσε που to10.gr έγραψε τι πραγματικά θέλει ο ΠΑΟΚ, στενοχωρήθηκε και οι σφουγκοκωλάριοι του Ιβάν έπιασαν δουλειά.

Η επίσημη θέση του ΠΑΟΚ στην τηλεδιάσκεψη της Super League ανέφερε κατά γράμμα τα εξής: «Η θέση του ΠΑΟΚ, αναφορικά με την παρουσία κόσμου στα πλέι οφ – έστω και κατά ένα ποσοστό – είναι θετική. Είμαστε υπέρ. Με την υποσημείωση πως πρέπει γίνει σε πλαίσιο ισονομίας. Δεν είναι δυνατόν κάποιοι αγώνες να γίνουν χωρίς κόσμο και οι αντίστοιχοι του Β γύρου με κόσμο». Στην ίδια ΕΠΙΣΗΜΗ διαρροή, σημειώθηκε ότι «…ο Μ. Γκαγκατσης είπε πως εάν οι δύο πρώτοι αγώνες γίνουν χωρίς κόσμο, το ίδιο να γίνει στους αντίστοιχους του Β γύρου. Επίσης, κατέστη σαφές πως στην περίπτωση που συζητάμε, οι μόνες επιφυλάξεις μας αφορούν τις προθέσεις του Αυγενάκη που έχει δώσει διαπιστευτηρια. Οχι γενικώς η παρουσία κόσμου στα γήπεδα».

Για όποιον κατέχει στοιχειώδεις γνώσεις της ελληνικής γλώσσας, ο ΠΑΟΚ, όπως αναφέρει στην παραπάνω ΕΠΙΣΗΜΗ διαρροή του, είπε στη Λίγκα τα εξής: Είναι υπέρ των αγώνων με κόσμο, αλλά από τη στιγμή που το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός θα γίνει χωρίς κόσμο, χωρίς κόσμο πρέπει να γίνει και το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ»! Αυτό λέει ΕΠΙΣΗΜΑ ο ΠΑΟΚ. Αυτό είπε ο Γκαγκάτσης στη Λίγκα. Αυτό μοίρασε ο ΠΑΟΚ στα media.

Τώρα, για ποιον λόγο ο ΠΑΟΚ και οι περιορισμένης αντίληψης συγγραφείς λιβέλων της mediaκής του προπαγάνδας αποφάσισαν να γίνουν τόσο έξαλλοι με to10.gr είναι δικό τους πρόβλημα. Αλλά σίγουρα δεν είναι πρόβλημα της αλήθειας. Διότι η αλήθεια είναι ότι ο ΠΑΟΚ δεν θέλει να διεξαχθούν με κόσμο τα παιχνίδια των play off, από τη στιγμή που το δικό του παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

Εκτός κι αν εννοούσε κάτι άλλο ο ευφραδής και ιδιαίτερα εύστροφος και βαθιά νομικά καταρτισμένος αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης. Εκτός κι αν το πραγματικό πρόβλημα στο όλο θέμα είναι το γεγονός ότι to10.gr ανέδειξε τι πραγματικά είπε ο Χρυσόστομος, με αποτέλεσμα να χαλάσει το αφήγημα του παραμυθιού που προσπάθησε να στήσει (για ακόμη μία φορά) το σύστημα που ο ίδιος υποβοηθάει (ποικιλοτρόπως) και το οποίο λειτουργεί κατ’ αρχάς για τη δική του (προσωπική) ανάδειξη και δευτερευόντως για το χατίρι του αφεντικού.

Βεβαίως, ο ΠΑΟΚ δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να μην διεξαχθεί και ο επαναληπτικός ημιτελικός του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό χωρίς κόσμο. Και δεν είναι λίγοι εκείνοι που κατάλαβαν πως το πραγματικό πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι ότι δεν θέλει κόσμο στο συγκεκριμένο ματς. Τόσο απλά, τόσο ξεκάθαρα.

Οσο για τους σφουγκοκωλάριους του Ιβάν Σαββίδη, που ξαφνικά τους έπιασε ο πόνος να ασχοληθούν με to10.gr, επειδή θίχθηκε ο Μάκης, μια συμβουλή: Μπορεί να θεωρούν θετικό, μπορεί να τους αντιπροσωπεύει να είναι ταγοί, προσκυνητές, «yes-men», αλλά καλό θα είναι να μην εκτίθενται. Πρώτα από όλα στο αφεντικό. Δουλειά τους είναι να αποθεώνουν τον «τσάρο». Όχι τους «υπηκόους» του…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ