Επανέρχεται η Λίγκα για τα έσοδα από το στοίχημα

Επανέρχεται η Λίγκα για τα έσοδα από το στοίχημα

Το θέμα πρόκειται να συζητηθεί από τη Super League στο Διοικητικό Συμβούλιο της Παρασκευής και αναμένονται σημαντικές αποφάσεις και κινήσεις.

Οι εποχές είναι δύσκολες όχι μόνο για την κοινωνία αλλά και για το ποδόσφαιρο. Ειδικά για το λαοφιλές άθλημα γίνονται δυσκολότερες επειδή υπάρχει την αβεβαιότητα για την Κεντρική Διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων που στην καλύτερη περίπτωση θα υπάρξει σημαντική μείωση των εσόδων των ΠΑΕ. Με αυτά τα δεδομένα, είναι λογικό η Super League να αναζητά έσοδα και η διεκδίκηση ποσοστού από το στοίχημα.

Για την ακρίβεια η… όρεξη άνοιξε με αφορμή την προαναγγελία του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη ότι ετοιμάζει νέο αθλητικό νομοσχέδιο, καθώς για να συμβεί αυτό απαιτείται νομοθετική ρύθμιση. Και όταν αναφερόμαστε σε διεκδίκηση ποσοστού από το στοίχημα δεν εννοούμε μόνο τον ΟΠΑΠ αλλά και τις 24 εταιρίες, που δραστηριοποιούνται στο διαδίκτυο και έχουν αδειοδοτηθεί βάση της ΠΟΛ 1248/13.11.2011 και υπήχθησαν στο καθεστώς της μεταβατικής περιόδου της παραγράφου 12 του άρθρου 50 του ν. 4002/2011.

Το θέμα λοιπόν της διεκδίκησης ποσοστού από το στοίχημα αναμένεται να επανέλθει από την διοργανώτρια, με αφορμή το ΔΣ της Παρασκευής. «Θα πρέπει να δούμε επίσης το γεγονός του στοιχηματισμού, αφού οι εταιρίες μας χρησιμοποιούνται από τις στοιχηματικές χωρίς να έχουμε κανένα όφελος», δήλωσε ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος, πριν από λίγες μέρες, δήλωση που επιβεβαιώνει όλα τα προαναφερόμενα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ