Πιθανότητες για ερυθρόλευκο αήττητο

Πιθανότητες για ερυθρόλευκο αήττητο

Είναι πιθανό να μην χάσει ο Ολυμπιακός από τώρα έως έως το φινάλε του πρωταθλήματος;

Αλλαγές στο λιμάνι και είναι πολύ σημαντικό ότι οι βασικές κινήσεις έγιναν αρχές Γενάρη και όχι στα τέλη του, οπότε εκτός από το όνομα του νέου προπονητή και φυσικά του Μιραλάς που σίγουρα κεντρίζουν, είναι σύμμαχός του Ολυμπιακού και ο χρόνος.

Άλλο πράγμα να ψάχνεις λύσεις λίγο πριν το Φεβρουάριο και άλλο να είσαι σε σειρά από το ξεκίνημα του νέου έτους.

Λέμε να ρίξουμε μια ματιά στο πρόγραμμα του Ολυμπιακού για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Η κατάκτηση του τίτλου είναι αυτοσκοπός για ακόμα μια σεζόν και ως γνωστόν πρωταθλητής στέφεται είτε στην Ελλάδα είτε οπουδήποτε αλλού, η ομάδα που κάνει τα μεγαλύτερα σερί νικών και που έχει τις μικρότερες απώλειες. Ειδικά φέτος, από εδώ και στο εξής, κάθε τρίποντο θα είναι χρυσάφι και κάθε απώλεια θα δίνει αφορμή για βαθύ προβληματισμό.

Δεν τσεκάρουμε και τους τρεις επί της παρούσης, αλλά μόνο τους ερυθρόλευκους, γιατί κυκλοφορούν κάτι πολύ ωραία στοιχήματα. Για παράδειγμα δίνει απόδοση 5,00 το να τερματίσει αήττητος ο κάτοχος του τίτλου στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Πάμε στο πρόγραμμά.
15/1: Υποδέχεται τη Λαμία στο Καραϊσκάκη. Προφανώς και η λέξη ήττα δεν υπάρχει καν σαν ιδέα…
21/1: Ολυμπιακός – Ξάνθη στο Φάληρο. Ακριβώς το ίδιο.
28/1: Γερό τεστ σε μια έδρα που παραδοσιακά επιφυλάσσει δυσκολίες, αλλά και παραδοσιακά οι Πειραιώτες βρίσκουν τον τρόπο να δραπετεύουν. Είναι χαρακτηριστικό ότι η τελευταία φορά που ηττήθηκαν στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» ήταν το Μάρτιο του 2014, ενώ είχαν σχεδόν όλα κριθεί όμως. Η προηγούμενη ήταν το 2011.
4/2: Ντέρμπι με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη. Όλα μπορεί να συμβούν σε ένα ντέρμπι. Κρατάμε ως δεδομένα πολλά πράγματα. Ότι οι τότε γηπεδούχοι θα θέλουν οπωσδήποτε θετικό αποτέλεσμα για τη μάχη του τίτλου, αλλά και για άλλους λόγους, όπως ο δεδομένος ανταγωνισμός των συλλόγων και των ισχυρών ανδρών του κάθε συλλόγου, αλλά και η απάντηση για τον πρώτο γύρο. Είναι και το φαληρικό γήπεδο, οπότε ο …καμμένος δεν θα εκπλαγεί αν ο Ολυμπιακός βγει νικητής ή έστω δεν ηττηθεί.
11/2: Ατρόμητος – Ολυμπιακός. Πονηρό και δύσκολο παιχνίδι. Ειδικά φέτος αυτός ο αγώνας μπορεί να αποδειχθεί πιο πολύ ντέρμπι από άλλα που παραδοσιακά χαρακτηρίζονται ως ντέρμπι. Πάντως, ποιος θα αισθανθεί έκπληξη; Αυτός που θα δει τους Πειριστεριώτες να χάνουν ή αυτός που θα δει να σκύβουν το κεφάλι οι «ερυθρόλευκοι»;
18/2: Με Πανιώνιο στο Καραϊσκάκη. Αυτό που έγινε πέρσι είναι πολύ δύσκολο να συμβεί ξανά.
25/2: Το πιο σκληρό και δύσκολο ματς της χρονιάς. Φυσικά και τα πάντα μπορεί να συμβούν. Αν περάσει από εκεί ο Ολυμπιακός και συγχρόνως δεν έχει χάσει μέχρι τότε, είναι πολύ πιθανό να ολοκληρώσει το δεύτερο γύρο αήττητος. Συνεπώς το Χ2 στην Τούμπα δεν θα ισοδναμεί με απόδοση γυρω στο 2,00 που εικάζουμε να γράφουν τότε οι αποδόσεις. Με πεντάρι θα ισοδυναμεί.
4/3: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός. Αλλιώς παρουσιάζονται οι «ερυθρόλευκοι» σε ειδικών συνθηκών ντέρμπι στη Λεωφόρο και αλλιώς στο Καραϊσκάκη με τον «αιώνιο αντίπαλο». Και για κακή τύχη του ΠΑΟ, οι Πειραιώτες δεν θα είναι χαλαροί ή βαθμολογικά διάφοροι σε ντέρμπι του β’ γύρου.
11/3: Με Πλατανιά στην Κρήτη. Αν κυνηγάς τίτλο και ανησυχείς μην ηττηθείς στον Πλατανιά, τότε κόβεις και το στοίχημα.
17/3: Λεβαδειακός – Ολυμπιακός. Ακριβώς το ίδιο με την υπόθεση Πλατανιά.
2/4: Ολυμπιακός – Κέρκυρα. Τα ίδια με τα παραπάνω.
22/4: Με Απόλλωνα στη Ριζούπολη. Επίσης, νέα επανάληψη των παραπάνω.
29/4: Με Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη. Επίσης.

6/5: ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός. Έτσι όπως έχει ο ανταγωνισμός στο φετινό πρωτάθλημα, κανείς διεκδικητής του τίτλου δεν αναμένεται εκτός στόχων ούτε στην τελευταία αγωνιστική.

Συνεπώς το ερώτημα στο αν υπάρχουν πιθανότητες να τερματίσει αήττητος ο Ολυμπιακός στις υπόλοιπες 14 αγωνιστικές του πρωταθλήματος μπορεί να έχει και θετική απάντηση. Κλειδιά τα ματς σε Τρίπολη, Περιστέρι, Τούμπα και το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Τέσσερα παιχνίδια μεγαλώνουν την αγωνία μας για να καρπωθούμε το πεντάρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ