Τον… τραυμάτισαν

Τον… τραυμάτισαν

Στραβά και ανάποδα πήγαν τα πράγματα μετά το ντέρμπι της Αθήνας για τον διεθνή διαιτητή με το αβέβαιο μέλλον στην Super League.

Η καριέρα του Χαράλαμπου Καλογερόπουλου ακολουθεί φθίνουσα πορεία τον τελευταίο καιρό. Από το βράδυ που σφύριξε το ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΑΕΚ δεν μπόρεσε να σηκώσει ξανά κεφάλι.

Μετά την Λεωφόρο τον… φυγάδευσαν στη Σαουδική Αραβία. Εκεί βρέθηκε για να διαιτητεύσει αγώνα. Επόμενος σταθμός ήταν το Βέλγιο. Για αγώνα των ομίλων του Europa League. Ήταν η μεγάλη ευκαιρία να δείξει τις ικανότητες του. Να πείσει την UEFA ότι αξίζει και άλλους ορισμούς στο εξωτερικό.

Το παιχνίδι Ζούλτε Βάρεγκεμ-Λάτσιο ήταν τυπική διαδικασία. Ο διαιτητής της Αθήνας είχε εύκολο έργο γιατί όλα είχαν κριθεί από πριν. Όμως δεν πήγε καλά. Βαθμολογήθηκε με 8,00 που είναι χειρότερο από το 7,90. Με αυτή την εμφάνιση έβαλε μόνος του …ταφόπλακα στα ευρωπαϊκά του όνειρα.

Η ΕΠΟ και η ΚΕΔ πήραν μήνυμα ότι είναι «τελειωμένος» εκτός των συνόρων. Η βαθμολογία ήταν τόσο άσχημη, που λέγεται ότι έκανε πάταγο ακόμα και στην… Άπω Ανατολή. Τα νέα έφτασαν μέχρι και τη Σαγκάη, όπου πήγε γαμήλιο ταξίδι!

Η επιτροπή ανακοίνωσε τους ορισμούς του κυπέλλου. Έγινε γνωστό ότι ο Καλογερόπουλος είναι τραυματισμένος. Κάποιοι τον είδαν τις προηγούμενες ημέρες και δεν αντιλήφθηκαν ότι έχει πρόβλημα.

Δεν τραυματίστηκε όμως μόνο αυτός. Το ίδιο έπαθε και ο κουμπάρος του! Ο βοηθός Λάμπρου από την Ανατολική Αττική. Για τέτοια ατυχία και διαβολική σύμπτωση μιλάμε. Να τραυματιστούν μαζί οι κουμπάροι. Η ΚΕΔ δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες. Ούτε προσδιόρισε την ημερομηνία επιστροφής τους όπως έκανε με τον Σιδηρόπουλο και τον Κωσταρά, που δήλωσαν κωλύματα λόγω τραυματισμού.

Έτσι φούντωσαν πάλι οι φήμες ότι ο Καλογερόπουλος θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν από τον πίνακα. Άλλωστε αν δεν περάσει τα αγωνιστικά τεστ στις 17 Ιανουαρίου δεν θα μπορεί να οριστεί. Ούτε ο κουμπάρος του. Η ΚΕΔ δεν θα έχει πια αυτό το δικαίωμα. Αυτά, μέχρι νεωτέρας…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ