Και σχεδόν όλα πήγαν κατ’ ευχήν

Και σχεδόν όλα πήγαν κατ’ ευχήν

Ικανοποιητική ήταν η αποτίμηση της χθεσινής ημέρας, όμως η αλήθεια είναι πως η Ρεάλ μας τα χάλασε στο τέλος.

Ο Ολυμπιακός, τελικά, δεν έμεινε πίσω από τον ΠΑΟΚ και στην ΑΕΚ ούτε στους βαθμούς ούτε στις εντυπώσεις, όπως προοιώνιζε χθες ο …Καμμένος.

Πήγε στη Λάρισα έκανε το διπλό που θέλαμε και ειδικά στο δεύτερο μέρος δημιουργούσε φάσεις καθ’ όλη τη διάρκειά του. Το ματς ανέβηκε και στο Over 2,5 (1,85 παρακαλώ) και δεν χρειάστηκε καν η ΑΕΛ για να συμβάλει στη διαμόρφωσή του.

Δυστυχώς για αυτό τον αγώνα δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τα ποσά που τοποθετήθηκαν, καθώς οι αγώνες της θεσσαλικής ομάδας δεν προσφέρονται Live στο μεγάλο ανταλλακτήριο, από το οποίο αντλούμε τις πληροφορίες μας αναλυτικά.

Ως συνέχεια του απολογισμού μας, πέρασε το 1,90 της Σεντ Ετιέν (το οποίο είχε ανεβεί στο 2,00) λίγο πριν από την έναρξη της αναμέτρησης και φυσικά ικανοποιηθήκαμε. Περιμέναμε τη Ρεάλ για να κλείσουμε, αλλά οι παίκτες του Ζινεντίν Ζιντάν έσκασαν στο δεύτερο ημίχρονο, έφτασαν σε σημείο να μην μπορούν καλά καλά να πάρουν ανάσα και ισοφαρίστηκαν στο τελευταίο δεκάλεπτο από τη Θέλτα.

Επιστρέφουμε τώρα με τους τζίρους των υπόλοιπων αγώνων. Τους αναφέρουμε με τη σειρά που υπαγορεύει η ώρα έναρξής τους. Ως παρατήρηση έχουμε να πούμε ότι συγκέντρωσαν μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τους παίκτες του στοιχήματος που δεν ασχολήθηκαν όσο θα περίμενε κανείς με τα ματς της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ.

Στο Παναθηναϊκός – Πλατανιάς, προ του σφυρίγματος της έναρξης είχαν παιχτεί συνολικά 13.000 ευρώ με τον άσο να προτιμάται από το 72.5%. Τελικά η αγορά του 1-2-Χ έλαβε συνολικά 231.700 ευρώ. Όσο για αυτή του under / Over έγινε πάρτι στα λίγα γκολ. Συνολικά τοποθετήθηκαν 290.000 ευρώ.

Συνεχίζουμε με τον αγώνα της Λαμίας με την Ξάνθη. Ούτε 2.000 δεν είχαν πονταριστεί πριν ξεκινήσει ο αγώνας. Στο 90’ όμως το κεφάλαιο ανέβηκε στις 96.000 ευρώ και τα Under / Over στα 35.000 plus, με έμφαση στο under.

Τέλος, ΠΑΣ Γιάννινα και Αστέρας Τρίπολης έμειναν στο 0-0 και δεν προσέλκυσαν πολλά λεφτά. Γύρω στις 44.000 έγραψε το …κοντέρ του 1-2-Χ στο φινάλε και κάτι λιγότερο από 30.000 ευρώ στα under / Over 2,5. Και στα δύο ματς των επαρχιακών ομάδων τα ποσοστά αρχικά ήταν μοιρασμένα. Στην πορεία τα ευρώ μεταφέρθηκαν στο under.

Τι έχουμε σήμερα; Ελάχιστα πράγματα έως τίποτα. Πιθανότητες εμφανίζονται στο να σημειωθούν αρκετά γκολ στο ματς Άρης Λεμεσού – Δόξα Κατωκοπιάς στην Κύπρο και λίγα στο Μπράιτον – Κρίσταλ Πάλας για το Κύπελλο Αγγλίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ