Όταν ο Γραμμένος είχε συμφωνήσει με τον Σαρρή

Όταν ο Γραμμένος είχε συμφωνήσει με τον Σαρρή

Μια παλιά ιστορία που θυμήθηκαν πολλοί εξαιτίας της επίσκεψης του προέδρου της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένου στη Χίο, το νησί του «πρώην» Γιώργου Σαρρή.

Πως τα φέρνει η ζωή. Κύκλους κάνει… Αποδεικνύεται ότι το ποδόσφαιρο είναι μια μικρή οικογένεια και τίποτα δεν μένει κρυφό. Εστω και αν πρόκειται για «βαθύ» παρασκήνιο, κάποια στιγμή, αργά ή γρήγορα, βγαίνει στον… αφρό.

Με αφορμή την επίσκεψη του Βαγγέλη Γραμμένου, νυν προέδρου της ΕΠΟ, στη Χίο (σ.σ. έδρα του πρώην προέδρου, Γιώργου Σαρρή), στο πλαίσιο της ετήσιας εκδήλωσης (06/01) για την κοπή της πίτας της τοπικής ΕΠΣ, αρκετοί θυμήθηκαν μια όχι και τόσο παλιά ιστορία. Μια ιστορία σχετικά με τις εκλογές της ΕΠΟ τον Οκτώβριο του 2012.

ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΝΑΙ, ΞΕΧΑΣΜΕΝΑ ΟΧΙ!

Υποψήφιοι για τις εκλογές που έγιναν τον Οκτώβριο του 2012 ήταν ο Γιώργος Σαρρής και ο Βασίλης Γκαγκάτσης. Γνωστή και η κατάληξή τους με την εκλογή του πρώτου. Η ιστορία που θυμήθηκαν οι γνωρίζοντας, αφορά στον Βαγγέλη Γραμμένο. Οπως λένε, λοιπόν, ο Θεσσαλονικιός παράγοντας είχε συμφωνήσει να κατέλθει υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του Σαρρή! Ναι, καλά διαβάσατε, του Σαρρή. Καταλαμβάνοντας μάλιστα και τη θέση του αναπληρωτή προέδρου, παρακαλώ.

Η τελική συμφωνία (που τελικά δεν ήταν τελική) κλείστηκε ύστερα από μαραθώνιο καθημερινών τηλεφωνικών επαφών και μετά από επίσκεψη του Γιώργου Σαρρή στην Θεσσαλονίκη, την… έδρα του Βαγγέλη Γραμμένου. Όμως, την τελευταία στιγμή και μετά από παρέμβαση του μέντορά του, Διονύση Ψωμιάδη, ο νυν πρόεδρος της ΕΠΟ άλλαξε. Οχι μόνο άποψη, αλλά και ψηφοδέλτιο! Καθώς τελικά κατέβηκε υποψήφιος με τον Γκαγκάτση. Εκ των υστέρων αποδείχθηκε ότι… επένδυσε στο μέλλον, καθώς η συγκεκριμένη παράταξη, του Βασίλη Γκαγκάτση, αποτέλεσε τη μετεξέλιξη αυτής που ο Γραμμένος ανέλαβε την ηγεσία της. Ο νυν πρόεδρος της ΕΠΟ έχασε το 2012, όμως νίκησε στην επόμενη αναμέτρηση, καθώς είχε ήδη χρήσει τον εαυτό του δελφίνο της αντιπολίτευσης, με την αλλαγή στρατοπέδου!

ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΝΕΙ… ΚΥΚΛΟΥΣ

Ποιος είπε ότι δεν μοιάζουν ποδόσφαιρο και πολιτική; Και στο ένα και στο άλλο πεδίο, επιλογές γίνονται. Αλλωστε και ο Γραμμένος στο ψηφοδέλτιό του, και κατά συνέπεια στη διοίκησή του έχει παράγοντες που αποτελούσαν αυτό που η προπαγάνδα «βάφτισε» σύστημα, ακριβώς για να κάνει προπαγάνδα!

Ο ένας είναι ο Δημητρίου. Το 2012 πήρε τη θέση του Γραμμένου στο ψηφοδέλτιο του Σαρρή, στις εκλογές της 16ης Αυγούστου 2017 αναδείχθηκε πρώτος παράγοντας σε ψήφους, όμως δεν κατέλαβε θέση στο προεδρείο. Με την παράταξη Γραμμένου δεν ήταν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου, Παναγιώτης Διακοφώτης, όπως και της ΕΠΣ Λέσβου, Σταύρος Ψαρόπουλος, οι οποίοι επίσης άλλαξαν πλευρά.

Και η… έκπληξη; Ο νυν αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ, Νίκος Βακάλης. Ηταν κολλητός του Σαρρή, αλλά μετά τη φυγή του από την Ομοσπονδία λόγω της γνωστής δικαστικής υπόθεσης του ποδοσφαίρου, ο Σαμιώτης παράγοντας άνοιξε τα δικά του φτερά και… πέταξε ψηλά, σαν δικέφαλος αετός με νότιο άνεμο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ