Να μην μείνει πίσω ούτε στους βαθμούς ούτε στις εντυπώσεις

Να μην μείνει πίσω ούτε στους βαθμούς ούτε στις εντυπώσεις

Ο... καμμένος κάνει τον χθεσινό στοιχηματικό απολογισμό ρίχνοντας μια ματιά στις αγορές και προτείνει για σήμερα πιθανά σημεία για ταμείο από Ελλάδα και Ευρώπη.

Πάλι έδωσε τα «δωράκια» του ο …καμμένος χθες. Μπορεί να μην πέρασε η πρόταση για 2-3 γκολ στο Παναιτωλικός ΑΕΚ, όμως η νίκη της Κόβεντρι πλήρωσε επί 5,20 και ο Ιμόμπιλε χρίστηκε σκόρερ (μάλιστα όχι μόνο μια φορά αλλά τέσσερις!). Η Λάτσιο κέρδισε φυσικά, η Γιουβέντους το ίδιο, ενώ δεν έσκασε η δεύτερη βόμβα με τη Λούτον στην Αγγλία.

Πριν πάμε στα σημερινά ας δούμε τι έγινε χθες στις αγορές. Ο Πανιώνιος νίκησε την Κέρκυρα και με την επικράτησή του πολλαπλασιάστηκε το 54% σε ποντάρισμα περίπου 7.000 ευρώ που είχαν τοποθετηθεί πριν από την έναρξη. Στο τέλος τα χρήματα πλησίασαν τις 100.000. Πάντα στο μεγαλύτερο ανταλλακτήριο στοιχημάτων.

Στην Τούμπα οι αποκρουστικά σμικρυμμένες αποδόσεις έδωσαν κάποια ψίχουλα σε παίκτες που ανά τον κόσμο πόνταραν συνολικά 125.000 ευρώ. Ποσό μικρό αν συγκρίνουμε το τι συνέβαινε στα προηγούμενα ματς του «Δικεφάλου», δικαιολογείται όμως από το γεγονός ότι το 1,01 είχε εμφανιστεί λίγο πιο μετά το άνοιγμα του σκορ.

Στο Αγρίνιο επίσης το ποντάρισμα έφτασε σε χαμηλά επίπεδα. Ίσα που ξεπέρασε τις 71.000 ευρώ στο 90’ κι αυτό γιατί συνέβη ότι έγινε στην Τούμπα αμέσως μετά τα πρώτα γκολ των «κιτρινόμαυρων». Και στα δύο ματς τα φαβορί είχαν συγκεντρώσει τη συντριπτική πλειονότητα του κεφαλαίου.

Στη Λάρισα τα βλέμματα

Χθες τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και η ΑΕΚ έκαναν επίδειξη ισχύος. Ο Ολυμπιακός σήμερα βρίσκεται στη Λάρισα μόνο για τη νίκη. Θα πιέσει με όσες δυνάμεις έχει και αν αποδώσει σύμφωνα με τις δυνατότητές του θα ξεπεράσει το εμπόδιο της ποιοτικά υποδεέστερης Λάρισας. Από εκεί και πέρα ο …καμμένος θεωρεί ότι στο νου των Πειραιωτών θα υπάρχει και να το κάνει επίσης όσο γίνεται πιο παραγωγική εμφάνιση. Άλλωστε ο ανταγωνισμός με τους άλλους δύο διεκδικητές του τίτλου θα κορυφώνεται σε κάθε επίπεδο. Έτσι, μαζί με το διπλό, δίνουμε βάση και στο over 2,5 που φτάνει το 1,85.

Μια βόλτα από την Ευρώπη

Η Θέλτα βρίσκεται εν μέσω αγώνων Κυπέλλου με τη Μπαρτσελόνα. Αναμένεται αποπροσανατολισμένη. Η Ρεάλ που σίγουρα θα έχει ανασυνταχθεί μέσα στη διακοπή αναμένεται πιο αποφασισμένη. Και λογικά θα επιβάλλει την ανωτερότητά της.

Και μια μεγαλύτερη απόδοση. Στο Κύπελλο Γαλλίας. Η Σεντ Ετιέν είναι ομάδα πρώτης κατηγορίας και μάλιστα με μεγάλο ειδικό βάρος και έδρα ξεχωριστή. Υποδέχεται τη Νιμ, η οποία πρωταγωνιστεί, αλλά στη Β’ Γαλλίας. Όταν ο άσος ανεβαίνει στο 1,90 μπορούμε να τον «τιμήσουμε». Γηπεδούχο ομάδα ανώτερης κατηγορίας παίζουμε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ