Σκέφτεται να χαρίσει 100.000 € ο Μολέδο!

Σκέφτεται να χαρίσει 100.000 € ο Μολέδο!

Ανέβηκε στις 500.000 € η Ιντερνασιονάλ, Πιέζει ο Βραζιλιάνος στόπερ να συνεχίσει την καριέρα του στο Πόρτο Αλέγκρε. Ιδια πρόταση με την «Ιντερ» ο ΠΑΟΚ.

Από την πρώτη στιγμή to10.gr ήταν το μοναδικό Μέσο που σας ενημέρωσε με ακρίβεια για τις εξελίξεις στην υπόθεση του Ροντρίγκο Μολέδο. Αρχικά αποκαλύψαμε την πρόταση του ΠΑΟΚ στον Παναθηναϊκό. Στη συνέχεια τη συμφωνία του παίκτη με την Ιντερνασιονάλ, αλλά και τη ρελάνς του ΠΑΟΚ, με μεγάλη πρόταση στον Βραζιλιάνο, για να μπορέσει να τον πείσει να πει το «ναι». Επίσης μόνο εδώ διαβάσατε για τα όσα είπε ο Μολέδο στους συμπαίκτες του περί απόφασης να γυρίσει στη Βραζιλία, αλλά και για το προσύμφωνο που παρουσίασε ο απεσταλμένος της βραζιλιάνικης ομάδας στη χώρα μας.

Πώς έχει η κατάσταση αυτή τη στιγμή; Όλα δείχνουν ότι η επιστροφή του Μολέδο στη Βραζιλία φαντάζει με μονόδρομο για τους Πράσινους. Η Ιντερνασιονάλ ανέβασε την προσφορά τις στις 500.000 ευρώ. Και με τη σιγουριά που της προσφέρει το προσύμφωνο με τον παίκτη, αλλά και το 25% που διαθέτει στη μεταπώληση του Μολέδο, θεωρεί ότι πολύ δύσκολα δεν θα κλείσει άμεσα την υπόθεση.

Την ίδια στιγμή στον Παναθηναϊκό θέλουν «κάτι καλύτερο» και θα προτιμούσαν να αποδεχθεί ο Μολέδο την προσφορά του ΠΑΟΚ. Εντούτοις, ακόμη και μετά την καλύτερη προσφορά που κατέθεσε η ομάδα της Θεσσαλονίκης, έφτασε στα χρήματα που προσφέρει στον παίκτη η βραζιλιάνικη ομάδα. Δηλαδή 650.000 ευρώ τον χρόνο. Διότι σε αντίθεση με όσα λανθασμένα αναφέρουν διάφορα ρεπορτάζ, αυτό είναι το ποσό που έχει εξασφαλίσει ο 30χρονος στόπερ από τους συμπατριώτες του.

Για να γίνει αντιληπτό πόσο πολύ θέλει ο Μολέδο να γυρίσει στη Βραζιλία και πόσο σημαντική είναι η πρόταση που του έχει γίνει, αξίζει να τονιστεί ότι συζητάει με τον Παναθηναϊκό για να χαρίσει ένα ποσό κοντά στις 100.000 €. Ποσό που αφορά οφειλές προς το πρόσωπο τον ίδιο από τους Πράσινους. Αυτή τη στιγμή δεν έχει υπάρξει συμφωνία επί του θέματος, αλλά και μόνο που το θέμα μπήκε σε τέτοια βάση, γίνονται αντιληπτές οι προθέσεις του παίκτη.

Χωρίς, επαναλαμβάνουμε, όλα τα παραπάνω να σημαίνουν ότι δεν μπορεί να αλλάξει κάτι την έσχατη ώρα. Εξάλλου, εάν σε μια μεταγραφή δεν «πέσουν» οι υπογραφές και δεν γίνει επίσημη παρουσίαση του παίκτη, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος. Για αυτό και ο ΠΑΟΚ κυνηγάει ακόμη τις πιθανότητές του. Εξάλλου, υπάρχουν περιπτώσεις που το (πολύ) χρήμα μετακινεί… κτίρια, όχι μόνο αποφάσεις!

Κλείνοντας, έχει ενδιαφέρον να υπενθυμίσουμε ότι ο Μολέδο ουδέποτε συζήτησε σοβαρά το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία. Οπότε και η σχετική διάψευση από τον προπονητή της Τραμπζονσπόρ, που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες, ήταν περιττή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ