Παρακαλάει γονατιστός

Παρακαλάει γονατιστός

Έχει τεράστια ευθύνη για το κατάντημα της ελληνικής διαιτησίας. Όμως δύο καρπούζια είναι δύσκολο να χωρέσουν στην ίδια μασχάλη. Να παίξει σε διπλό ταμπλό. Βρίσκεται σε εξαιρετικά δυσχερή θέση.

Το τελεσίγραφο στάλθηκε στον Άλεξ: «Έχεις περιθώριο μέχρι το τέλος του μήνα να διορθώσεις την κατάσταση. Διαφορετικά τέλος». Υπάρχουν άτομα που νομίζουν ότι είναι πιο μάγκες από τους άλλους. Ο πρωταγωνιστής της σημερινής μας ιστορίας αποκλείεται να είναι πιο πολύ από το πρώην αφεντικό του.

Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη ήταν ότι μπήκε στο Γουδή. Υποτίθεται για να εξυγιάνει τα πράγματα. Σαν κάτι άλλα λαμόγια. Το έκανε μόνο στην τσέπη του και για χατίρι του νέου χαλίφη του Νότου. Πέρσι προσέγγισε τον Σταυράκο. Το …καλό παιδί της επιτροπής. Φέτος ο βασικός φίλος του είναι ο Μιχάλης.

Στην αρχή τα κατάφερναν περίφημα. Κιτρινόμαυρα. Ο Άλεξ είναι λάτρης της κλασικής μουσικής. Eνός συνθέτη που γεννήθηκε στο Σάλτσμπουργκ και πέθανε στην Βιέννη. Απολαμβάνει τον καφέ του με τον Γιαννάκη. Άλλον φανατικό οπαδό της …τέχνης. Δημιουργούν, ακούγοντας τους σκοπούς του ανωτέρου τους.

Μετά ο Μιχάλης ενημερώνεται και εκτελεί. Τον τελευταίο καιρό όμως ο Άλεξ δέχθηκε πίεση από τον Βορρά. Από την αρκούδα και τα έκανε πάνω του. Άρχισε πια τα θελήματα για αυτή. Το πρώην αφεντικό του τρελάθηκε. Στην αρχή νόμιζε ότι ήταν σύμπτωση. Γρήγορα όμως τα κιτρινόμαυρα έγιναν ασπρόμαυρα.

Τώρα ο Άλεξ παρακαλάει τον Γιαννάκη να τον σώσει. Γονατιστός. Αν δεν την βγάλει καθαρή θα συμπαρασύρει και τον Μιχάλη. Το μεγαλύτερο λάθος στην όλη υπόθεση είναι ένα. Νόμιζε ότι θα πιάσει μαλάκα τον χαλίφη του Νότου. Μιλάμε για μεγάλο θράσος.

Τις επόμενες μέρες θα κριθούν όλα. Αν ο Νότος χάσει και αυτόν τον υπάλληλο τότε η πλάστιγγα θα γύρει αρκετά υπέρ του Βορρά. Ο Μιχάλης είναι σε αναμμένα κάρβουνα. Αν πάρει και αυτός πόδι θα επιστρέψει στα μέρη του χωρίς συνοδεία. Τα μέτωπα που έχει ανοίξει είναι πολλά. Ήταν και αυτός σίγουρος ότι δεν θα γυρίσει Τούμπα το έργο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ