Τζογάρουμε ωραία σήμερα

Τζογάρουμε ωραία σήμερα

Παρατηρούμε τα ελληνικά δρώμενα, ψάχνουμε στάνταρ στην Ιταλία και ρισκάρουμε σε τεράστιες αποδόσεις στην Αγγλία.

Καλή μέρα για στοίχημα. Χωρίς ιδιαίτερο άγχος και καμία πίεση, γιατί είναι από τις μέρες που προέχει το να απολαμβάνουμε το παιχνίδι.

Και η απόλαυση στο στοίχημα, εκτός από τον πηγεμό στο ταμείο για ανάληψη, προέρχεται και από το ανέβασμα της αδρεναλίνης. Και όσο ρισκάρεις τόσο πιο πολύ ευχαριστιέσαι, αρκεί η επιλογή του καθενός να μένει ζωντανή μέχρι το τέλος.

Ας δούμε πρώτα τι συμβαίνει στο ελληνικό πρωτάθλημα, κάνοντας αναφορές σε όσα βλέπουμε. Νωρίς – νωρίς ξεκινά ο αγώνας του Πανιωνίου με την Κέρκυρα. Χθες το βράδυ ο άσος από το 1,40 είχε ανεβεί στο 1,55, κάτι που δείχνει ότι το εν λόγω σημείο είναι επίφοβος. Συνεπώς δεν υπάρχει κανένας λόγος για ποντάρισμα, εκτός κι αν κάποιος πιστεύει ακλόνητα σε νίκη των «κυανέρυθρων» ή στην κόντρα των γηπεδούχων.

Πάμε παρακάτω με βάση την ώρα έναρξης των αγώνων. ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός. Στο 1,03 ο άσος. Και προφανώς εδώ τελειώνει κάθε κουβέντα για ποντάρισμα. Το over 2,5 στο 1,35, αλλά ποιος θα ποντάρει χωρίς να ξέρει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι Θεσσαλονικείς;

Παναιτωλικός – ΑΕΚ για το βράδυ. Το ματς δεν περιλαμβάνεται στο κουπόνι της εταιρείας που εδρεύει στη Λεωφόρο Αθηνών. Έτσι κοιτάζουμε τις αποδόσεις που εμφανίζονται στους υπόλοιπους παρόχους στοιχήματος. Ο άσος στο 5,60, το Χ στο 3,70 και το διπλό στο 1,80. Ματς που μπορεί να συμβεί οτιδήποτε. Όλοι πλέον γνωρίζουν ότι οι «κιτρινόμαυροι» έχουν πρόβλημα με τις κλειστές άμυνες και λογικά οι Αγρινιώτες θα πάρουν τα μέτρα τους. Δεν περιμένουμε το σκορ να ξεφύγει. Το πολύ μέχρι 2-3 γκολ.

Τα στάνταρ της Ιταλίας

Η Γιουβέντους έχει πάρει φόρα, κερδίζει τους πάντες σε κάθε διοργάνωση και οι ιθύνοντές της αποσκοπούν στο να την οδηγήσουν στη δεκαπενθήμερη διακοπή με διαφορά –1 από την κορυφή. Συνεπώς απαγορεύεται κάθε απώλεια στον αγώνα με την Κάλιαρι στη Σαρδηνία.

Στο μεταξύ και η Λάτσιο αδικείται από τα τελευταία της αποτελέσματα. Παίζει καλά και δεν κερδίζει. Σήμερα πάντως μπορεί να επιβάλει την ανωτερότητά της στη δεδομένα υποδεέστερη ΣΠΑΛ που απλά θα επιδοθεί σε σκληρό παιχνίδι. Πιθανό το διπλό, πιθανό να σκοράρει και ο Ιμόμπιλε.

Ώρα για τζόγο

Ο τρίτος γύρος του Κυπέλλου Αγγλίας είναι η φάση με τις περισσότερες εκπλήξεις. Οι «μικροί» διψούν για διάκριση και οι «μεγάλοι» έχουν …λιώσει από το σκληρό πρόγραμμα της Premier League και αγωνίζονται με αλλαγές.

Παραπαίει η Στόουκ στη μεγάλη κατηγορία και ο Χιουζ είναι προ της απόλυσης, με τον αγγλικό Τύπο να την παρουσιάζει ως κάτι παραπάνω από πιθανή. Αντίπαλός της η διψασμένη για διάκριση και γηπεδούχος Κόβεντρι. Είναι στη ζώνη της απευθείας ανόδου από την τέταρτη στην τρίτη κατηγορία και έχει μια από τις ισχυρότερες άμυνες σε όλη τη χώρα (18 γκολ σε 26 παιχνίδια). Κόντρα στη Στόουκ, μαζί με την Κόβεντρι.

Και ένα επίσης τεράστιο ρίσκο. Η Νιούκαστλ θα παραταχθεί με σημαντικές αλλαγές απέναντι στη Λούτον, η οποία μετά τη Μάντσεστερ Σίτι έχει την καλύτερη επίθεση σε όλη την Αγγλία (62 γκολ). Οι φιλοξενούμενοι είναι πρώτοι στην τέταρτη κατηγορία με μεγάλη διαφορά από τους υπόλοιπους και θα τα δώσουν όλα στο Σεντ Τζέιμς Παρκ. Αν αντέξει η δική τους οπισθοφυλακή στην πίεση ίσως να καρπωθούμε αποδόσεις τεραστίου μεγέθους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ