Ακονίζουν μαχαίρια ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

Ακονίζουν μαχαίρια ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

Με βάση το παρασκήνιο, όχι μόνο δεν υπάρχει περίπτωση να τα βρουν, αλλά ο πόλεμος μπορεί να γίνει ανοιχτός και …δυνατός

Η συμμαχία ΠΑΟΚ, ΑΕΚ είχε λάβει τέλος πριν από τις εκλογές της ΕΠΟ. Η τελική… σφραγίδα της διάλυσης μπήκε, εξαιτίας των όσων έγιναν στον τελικό Κυπέλλου (ξέρουν καλά τι έγινε οι συνοδοί των Ποντίων), όμως Μελισσανίδης και Σαββίδης δεν έχουν καμία επαφή εδώ και έναν χρόνο, παρότι πολλοί προσπάθησαν να τους ξαναβάλουν στα… μέλια. Απλά, η λύση να κατέβουν μαζί στις εκλογές της ΕΠΟ ήταν μονόδρομος και όπως λένε οι καλά γνωρίζοντες το παρασκήνιο έβαλαν το χεράκι τους και κυβερνητικά στελέχη, ώστε να υπάρξει ανακωχή, με την ελπίδα να τα βρουν στην πορεία.

Όμως, πλέον το ποτάμι δεν έχει γυρισμό. ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, όχι μόνο δεν υπάρχει περίπτωση να τα βρουν, αλλά ο πόλεμος μπορεί να γίνει ανοιχτός, με απρόβλεπτες διαστάσεις και με ό,τι σημαίνει αυτό!

Καμία από τις δυο πλευρές δεν άφησε ανεκμετάλλευτη, την περίοδο των γιορτών. Υπήρξαν επαφές, είτε τηλεφωνικές, είτε δια ζώσης, με σκοπό να διαπιστωθεί, αν ο τάδε σύμβουλος της ΕΠΟ, ή ο δείνα πρόεδρος της ΕΠΟ είναι με το μπλοκ του Βορρά, ή με το μπλοκ του Νότου.

Έχουν προηγηθεί κι άλλα, τα οποία δεν είδαν το φως της δημοσιότητας. Αυτά έγιναν μετά τις εκλογές της ΕΠΟ στις 18 Αυγούστου, καθώς πρόεδροι ενώσεων της Βορείου Ελλάδας κλήθηκαν να έρθουν στο Λεκανοπέδιο, με σκοπό να υποβάλλουν τα… σέβη τους. Αυτό το έμαθαν οι Θεσσαλονικείς, με αποτέλεσμα να φυσήξει μανιασμένος… Βαρδάρης.

Αυτή τη στιγμή στο παρασκήνιο γίνεται το έλα να δεις. Μέχρι τώρα ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Ευάγγελος Γραμμένος κρατούσε τις ισορροπίες, όμως τα κατάφερε μέχρι ενός σημείου. Είχε και τη βοήθεια κυβερνητικών στελεχών, όμως και πάλι ξέφυγε το θέμα.

Σημειώστε ότι και τα δυο μπλοκ έχουν στελέχη, το ένα διοικητικά, το άλλο εξωδιοικητικά που ασχολούνται με την ΕΠΟ, τις Ενώσεις και κυρίως με τη διαιτησία.

ΥΓ: Ποιος πρόεδρος νησιώτικης ένωσης, που εξελέγη με τις ευχές του Βορρά, πήρε ευχές από το Νότο, εννοείται μετά τις εκλογές και τις μοίρασε στα σωματεία; Το θέμα άργησε να βγει επειδή οι αποδέκτες άργησαν να… τσεκάρουν ότι έγιναν  διακρίσεις, με αποτέλεσμα οι ριγμένοι να γκρινιάζουν…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ