Τι υπολογίζουν οι «μπουκ» για το 2018

Τι υπολογίζουν οι «μπουκ» για το 2018

Αφού ούτε σήμερα υπάρχει γόνιμο έδαφος στοιχηματικής δράσης ας κάνουμε κάτι διαφορετικό

Ο τίτλος μπορεί να θυμίζει διαφήμιση περιοδικού αστρολογίας, όμως και εμείς προβλέψεις προσπαθούμε να κάνουμε συνήθως. Με τη διαφορά ότι οι δικές μας οι προσπάθειες είναι πολύ πιο συγκεκριμένες και δεν κρίνονται στον αιώνα τον άπαντα, αλλά την ίδια μέρα, ανάλογα με τις επιταγές της μπάλας.

Και καλύτερα απ’ όλους όσοι ασχολούμαστε με το στοίχημα υπολογίζουν αυτοί που ορίζουν το παιχνίδι, αυτοί που ζυγίζουν τις πιθανότητες και θέτουν αποδόσεις. Και οι τιμές που οροθετούν τις πιθανότητες κάποιου να στεφθεί πρωταθλητής ή Κυπελλούχος ή κάτοχος του Τσάμπιονς Λιγκ, του Μουντιάλ κλπ, απαιτούν και …μαντικές ικανότητες. Άλλωστε τη στιγμή που όλα κρέμονται σε μια κλωστή και η μπάλα καίει, δεν κερδίζουν ούτε οι πιθανότητες ούτε οι αποδόσεις ούτε οι υπολογισμοί. Μόνο οι μεγάλοι παίκτες και η τύχη.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Σύμφωνα με τους «μπουκ» λοιπόν το πρωτάθλημα θα το πάρει ο Ολυμπιακός. Παραμένει πρώτο φαβορί σε τιμές γύρω του 2,30 (δεύτερο ο ΠΑΟΚ στο 2,80 και τρίτο η ΑΕΚ στο 3,10).

Για το Κύπελλο δεν υπάρχει σαφής πρόβλεψη, αφού στην κορυφή «ισοβαθμούν» (σε αποδόσεις κάτω του 3,00) οι Πειραιώτες με την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ.

Στη Β’ Εθνική τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα με τον Άρη να προπορεύεται και στην κατάταξη και στις πιθανότητες. Το 1,40 δείχνει καθαρά περί τίνος πρόκειται. Ακολουθεί δεύτερη η Παναχαϊκή με 6,00.

ΚΥΠΡΟΣ

Ο ΑΠΟΕΛ απέχει 4 πόντους από το «ρετιρέ», έχοντας όμως δύο ματς λιγότερα. Οι  μπουκ πιστεύουν ότι θα τα καταφέρει και φέτος, όμως θα δώσει μάχη, όπως δηλώνει το 1,80 και το 1,90 που τον βλέπουμε. Η νυν πρωτοπόρος ΑΕΚ Λάρνακας είναι τρίτο φαβορί στο 6,00!

PREMIER LEAGUE

Εδώ δεν τίθεται θέμα πρόβλεψης. Η Μάντσεστερ Σίτι τρέχει μόνη της έχοντας αντίπαλο μόνο τον εαυτό της. Γι’ αυτό και δεν προσφέρεται καν αυτός ο στοιχηματισμός.

Οι «πολίτες» είναι πρώτο φαβορί και για την κατάκτηση του Λιγκ Καπ (1,50), αλλά και για του Κυπέλλου στην τεράστια απόδοση του 5-6,00.

ΙΣΠΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Σχεδόν μόνη της τρέχει και η Μπαρτσελόνα. Όσο δείχνει το 1,05 (και ακόμα πιο κάτω) τόσο μεγάλο φαβορί είναι για να επιστρέψει στον ισπανικό θρόνο.

Αντίθετα, στο Κύπελλο επικρατέστερη να το κατακτήσει η Ρεάλ (γύρω στο 2,70), με τους Καταλανούς να ακολουθούν (ελάχιστα ψηλότερα).

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Όσο υπάρχει η Μπάγερν, θα εμφανίζονται γύρω της και τιμές που ίσα ξεπερνούν τη μονάδα.

Αυτό όσον αφορά στη Μπουντεσλίγκα, γιατί στο Κύπελλο οι πιθανότητές της να υπερισχύσει οροθετούνται γύρω από το 1,70.

ΙΤΑΛΙΑ

Η Γιουβέντους δεν έπιασε ακόμα κορυφή, όμως ύστερα από το πρώτο μισό του πρωταθλήματος, θεωρείται Νο1 φαβορί για να διευρύνει το σερί της. Στο 2,00 προσφέρεται με την ακόμα πρωτοπόρο (στο +1) Νάπολι να έπεται με παρόμοιες αξιώσεις (2,10).

Οι μπιανκονέρι θεωρούνται ισχυροί στο δρόμο και για το θεσμό του Κυπέλλου (1,60 +).

ΓΑΛΛΙΑ

Τι Μάντσεστερ Σίτι, τι Μπάγερν, τι Μπαρτσελόνα, τι Παρί Σεν Ζερμέν. Αλλού δεν προσφέρεται καθόλου, αλλού …1,01.

Οι Παριζιάνοι οδηγούν και την κούρσα των πιθανοτήτων και στο Κύπελλο (1,70 με δεύτερη τη Μονακό και τα 8άρια της) και στο Λιγκ Καπ (1,50 με τη Μονακό να ακολουθεί και εκεί σε 7άρι).

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Η Πόρτο προηγείται και ακόμα προσφέρεται πάνω από το 1,80! Παρά την ισοπαλία της Σπόρτινγκ (3,00) με τη Μπενφίκα (4,00). * Ίσως οι «Δράκοι» να δικαιώσουν και στο φινάλε. Ξέφυγαν ήδη στο +2.

CHAMPIONS LEAGUE

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει παρασύρει τους πάντες στο ρυθμό της. Πρώτη επικρατέστερη τη δίνουν στο 4,00 με τη Μπάγερν και την Παρί να ισοβαθμούν στη «δεύτερη θέση» με 6,00.

EUROPA LEAGUE

Προβλέπουν Ατλέτικο Μαδρίτης εδώ (5,75), χωρίς να αποκλείουν την περίπτωση Άρσεναλ (6,50). Η ΑΕΚ έχει βλέψεις όσο δείχνει το 150,00…

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

Σύμφωνα με τις εταιρείες, το ανώτατο ποδοσφαιρικό στέμμα διεκδικείται σε πρώτο πλάνο από τρεις ομάδες. Τη Γερμανία, τη Βραζιλία και τη Γαλλία. Όλες γύρω από το 6,00, με τις τιμές των πάντσερ να κινούνται λίγο χαμηλότερα.  

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ