Ο πρώην και ο χαλίφης του Νότου

Ο πρώην και ο χαλίφης του Νότου

Ήταν όλα έτοιμα για την μεγάλη επιστροφή. Η απόφαση μπλόκαρε τις εξελίξεις. Ο πρώην διαιτητής δεν βγήκε ζημιωμένος. Είχε τελικά κέρδος από την συμφωνία.

Ο πρωταγωνιστής της σημερινής μας ιστορίας έκανε τα πάντα για να επιστρέψει. Μόνο κ… δεν έδωσε. Το πήγαινε καλά το έργο. Είχε και την καθοδήγηση του μπαμπά του που σε αυτά τα θέματα είναι διακόσια χρόνια μπροστά. Γνωρίζει τους κατάλληλους ανθρώπους που κάνουν… θαύματα. Όταν χρειαστεί, ζητώντας ανταλλάγματα.

Τα τυπικά απέμεναν για να κλείσει η δουλειά. Ο ρέφερι δήλωσε απόλυτη υποταγή στον νέο χαλίφη του Νότου. Προσκύνησε και δεσμεύτηκε να γίνει πειθήνιο όργανο του. Ενημερώθηκαν και τα «εργαλεία» μέσα και έξω από την επιτροπή. Οι αναμορφώσεις των πινάκων πλησίαζαν. Η θέση ήταν εξασφαλισμένη. Θα γινόταν σούσουρο αλλά στην Ελλάδα κάθε θαύμα διαρκεί το πολύ τρεις ημέρες. Έτσι λέει δεξιά και αριστερά ο μπαμπάς και έχει δίκιο.

Η οικογένεια ήταν σίγουρη για το αποτέλεσμα. Είχε γίνει κάτι παρόμοιο και στο παρελθόν. Όταν ο διαιτητής ανέβηκε στο κότερο του άλλου… μπαμπά. Άλλαξε χρώμα σε μία βραδιά αλλά μετά από ένα χρόνο λούστηκε με νέφτι για να… καθαρίσει. Το έκαναν και άλλοι αυτό. Η συνταγή είχε επιτυχία.

Τα πράγματα όμως δεν πήγαν καλά αργότερα και ο πρωταγωνιστής μας άρχισε σταδιακά να μπαίνει στο περιθώριο. Όταν είχε νεύρα έπινε καφέ γιατί του αρέσει. Διπλούς τους απολάμβανε και περνούσε τον καιρό του. Διαρκώς έψαχνε τον τρόπο να επανέλθει στο προσκήνιο.

Έγιναν οι απαραίτητες επαφές και μετά από τις διαπραγματεύσεις απέκτησε άδεια πρακτορείου! Όχι μόδας. Προφανώς καθάρισε ο νέος χαλίφης του Νότου. Μπορεί να του την έκανε δώρο. Αλλά είπαμε. Η παλιοαπόφαση ήρθε να τα καταστρέψει όλα.

Το… θαύμα δεν έγινε, όπως πίστευε ο μπαμπάς. Έκλεισε η πόρτα. Χάθηκε η ευκαιρία αλλά πάλι μάγκας έγινε ο γιος με την άδεια. Αν καθαρίσει από την άλλη ιστορία ίσως μπορέσει να επανέλθει. Σε άλλο πόστο αφού ζυγίσει, όπως συνηθίζει, τα δεδομένα και τις ισορροπίες της στιγμής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ