Λες κι έκανε τους ορισμούς ο Γιαννάκης…

Λες κι έκανε τους ορισμούς ο Γιαννάκης…

Μαχαίρια βγήκαν στους ορισμούς των διαιτητών στη πρεμιέρα του δεύτερου γύρου. Εργαλεία της ΑΕΚ στην Τούμπα, εργαλεία του  ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο.

ΑΚΡΕΣ η ΑΕΚ στην τριάδα της Τούμπας, άκρες ο ΠΑΟΚ στη τριάδα του Αγρινίου. Ο πόλεμος Ιβάν-Τίγρη αποτυπώνεται και στους ορισμούς των διαιτητών στη πρεμιέρα του δεύτερου γύρου. Ο ένας καθαρίζει για να μην έχει αβάντα ο άλλος. Κατά τα άλλα,  «κρατήσανε» όλους τους διεθνείς,  για να τους έχουνε καβάτζα για τα ντέρμπι που έρχονται.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΚΕΡΚΥΡΑ: Τζοβάρας: Καινούργιος στον πίνακα. Δεν τον παίρνει για μαγκιές. Ότι βλέπει θα σφυρίζει.

ΠΑΟΚ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Βάτσιος: Είναι αυτός που είχε δώσει πέναλτι, σε ανύπαρκτο φάουλ έξω από την περιοχή και κέρδισε η ΑΕΚ τη Λαμία στο Περιστέρι. Ο ΠΑΟΚ είχε ζητήσει την αυστηρή τιμωρία του και τώρα τον βρίσκει μπροστά του. Κουμπάρος του Παπασταμάτη ο βοηθός Καρατζίκας, όπως κι ο παρατηρητής ο Σπυρόπουλος. Λες και τους έβαλε, ο Γιαννάκης, για να κάνει πλάκα στον Ιβάν.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΑΕΚ: Λίγος σαν διαιτητής ο Καραντώνης: Οι δύο βοηθοί Ευθυμιάδης  και Γρεβένης, δεν πρόκειται να δώσουνε στην ΑΕΚ, ούτε τον πυρετό τους. Με παρατηρητή τον  Δαγκλή από τη Θεσσαλονίκη, θα είναι καλυμμένοι.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Μαντάρα τα κάνει κατά κανόνα ο Ζαχαριάδης. Εκνευριστικός για τον γηπεδούχο.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ:  Σκουλάς. Χαμηλών τόνων. Παρά το γεγονός ότι προέρχεται από την ΕΠΣ Θεσσαλίας ( του Μπέου) δεν έχει δώσει δικαιώματα.

ΛΑΜΙΑ-ΞΑΝΘΗ: Κίνδυνος-θάνατος ο Παπαπέτρου: Και ο Πανουργιάς Παπαιωάννου και ο Πανόπουλος, ξέρουν ποια πόρτα να χτυπήσουν, για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο. Παρατηρητής ο Γκαϊτατζής από τη Δράμα

ΛΑΡΙΣΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Διαμαντόπουλος: Δεν  θα έχει πρόβλημα ο Ολυμπιακός.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ- ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Παπαδόπουλος: Δεν έχει ξεκινήσει καλά εφέτος και θα είναι προσεκτικός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ