«Καίγεται» λόγω άρθρου 33 ο Παπαχρήστος

«Καίγεται» λόγω άρθρου 33 ο Παπαχρήστος

Αν παραμείνει η πρωτόδικη ποινή, θα γίνει μάχη για να μείνει κενή η θέση του!

Στις 27 Νοεμβρίου το μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Αιτωλοκαρνανίας, Παναγιώτης Παπαχρήστος τιμωρήθηκε από την Επιτροπή Δεοντολογίας με ποινή τρίμηνης απαγόρευσης κάθε δραστηριότητας από το ποδόσφαιρο. Αναμένεται η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων και αν η ποινή παραμείνει, τότε θα έχει μεγάλη πλάκα!

Και θα έχει μεγάλη πλάκα επειδή η παράγραφος 12 του άρθρου 33 του καταστατικού της ΕΠΟ, προβλέπει ότι «μια θέση (σ.σ. της Εκτελεστικής Επιτροπής) θα θεωρείται ότι είναι κενή σε περίπτωση που ένα μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής δεν λάβει μέρος σε τρεις (3) συνεχόμενες συνεδριάσεις αδικαιολόγητα». Ηδη, ο κ. Παπαχρήστος έχει απουσιάσει από μια συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ (σ.σ. η αλλιώς ΔΣ), η οποία συνεδριάζει κάθε μήνα. Αρα, υποχρεωτικά θα απουσιάσει από τις συνεδριάσεις του Ιανουαρίου και του Φεβρουαρίου, σύνολο τρεις, άρα κενή η θέση! Προσέξτε, η έκπτωση λόγω τριών απουσιών είναι αυτοδίκαιη…

Επαναλαμβάνουμε όλα υπό την προϋπόθεση να παραμείνει η… καμπάνα της Επιτροπής Δεοντολογίας. Παράλληλα, υπάρχει και το ενδεχόμενο, όχι μόνο μείωσής της, αλλά και αύξησής της, καθώς υπάρχει και η προσφυγή του σωματείου, ενός και των τριών που έκαναν την καταγγελία , η οποία (καταγγελία) είχε ως συνέπεια την τιμωρία, που ζητεί την αύξηση της τιμωρίας του Παπαχρήστου.

Το μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Αιτωλοκαρνανίας είναι εκ των στενών συνεργατών του Γραμμένου, απόδειξη ότι τοποθετήθηκε, τόσο σε Επιτροπή της UEFA, όσο και στην προεδρία της Τεχνικής Επιτροπής, η οποία ασχολείται με τις Εθνικές ομάδες. Όμως, αυτά αλλάζουν, καθώς ο Παπαχρήστος είναι… επιρροής ΑΕΚ, ενώ εσχάτως προέκυψε και ο εμφύλιος με τον ΠΑΟΚ, το μπλοκ του οποίου έχει πλέον την πλειοψηφία στην ΕΠΟ και αποτελεί μια από τις αιτίες που ο Σαββίδης κήρυξε τον πόλεμο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ