Σούπερ ταμείο

Σούπερ ταμείο

Η δεύτερη απόπειρα του …καμμένου στο νέο έτος απέφερε σίγουρη ανάληψη με εύστοχη τετράδα.

Πέρασε πανηγυρικά το 1,55 (από 1,80) της Έιρ (κέρδισε 5-1), το 1,70 της Ομόνοιας (3-0 εκτός έδρας) και το 1,25 της Τότεναμ, ενώ το 1,80 της Γουέστ Χαμ διαμορφώθηκε στα τελευταία λεπτά και με ανατροπή. Κοινώς το ευχαριστηθήκαμε και προχωράμε παρακάτω με ακόμα μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Σταδιακά το πρόγραμμα θα αρχίσει να μεγαλώνει. Αυτό βέβαια δεν θα γίνει από σήμερα, αλλά από το Σαββατοκύριακο. Μέχρι τότε υπομονή και διάβασμα των όσων συμβαίνουν.

Από την άλλη, όσοι θέλουν επειγόντως να ποντάρουν και απόψε, κάνουμε πρώτα μια αναφορά στο πώς κινούνται οι αποδόσεις. Μην ξεχνάμε ότι οι περισσότεροι προέρχονται από διακοπή και είναι άγνωστη η κατάσταση που βρίσκονται και ακόμα πιο πολύ η εικόνα που θα παρουσιάσουν στο γήπεδο.

Και μέχρι το μεσημέρι είδαμε αυξομειώσεις σε τρία παιχνίδια.

PREMIER LEAGUE

Η Άρσεναλ συγκρούεται με την Τσέλσι και ο Μεσούτ Οζίλ συνεχίζει να πονάει στο γόνατο. Άλλοι γράφουν ότι η συμμετοχή του είναι αμφίβολη και άλλοι ότι θα παίξει, ακόμα κι αν δεν είναι 100% έτοιμος. Το γεγονός αυτό συν το ότι οι «κανονιέρηδες» δεν έχουν φέρει σπουδαία αποτελέσματα με τις ομάδες της πρώτης γραμμής συν το ότι η Τσέλσι βρίσκεται σε ανοδική πορεία, ρίχνουν το διπλό όλο και πιο πολύ στο εξωτερικό. Έτσι, ύστερα από πολλά χρόνια η Άρσεναλ είναι αουτσάιντερ μέσα στο Έμιρετς (ή και στο Χάιμπουρι) σε ντέρμπι με την Τσέλσι.

Α’ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ

Κινητικότητα σε δύο αγώνες. Ο ένας είναι το μεγάλο ντέρμπι της πρωτεύουσας. Μπενφίκα από τη μία, Σπόρτινγκ από την άλλη. Οι «αετοί» ήταν φαβορί μέχρι τις γιορτές. Και παραμένουν βέβαια. Όμως, όσο περνούν οι ώρες, κινείται ολοένα και περισσότερο το θετικό αποτέλεσμα των «λιονταριών». Πτώση στο Χ και στο διπλό.

Στη χώρα τις ιβηρικής διεξάγεται σχεδόν πλήρης αγωνιστική. Στο πλαίσιό της διεξάγεται το ματς της Μαρίτιμο με την Τσάβες. Ο άσος προσφερόταν γύρω από το 1,85 και πλέον ίπταται σε τιμές άνω του 2,40! Και το διπλό από 4,20 έφτασε στο 3,00 και μάλλον έπεται συνέχεια. Μαζί με το διπλό πέφτει και το Χ, αφού κάθε σώφρων παίκτης που κυνηγά μεγάλες αποδόσεις, φροντίζει πάντα να καλύπτεται.

Στο δια ταύτα

Όλα τα παραπάνω αποτελούν επισημάνσεις με βάση τα όσα συμβαίνουν στην ελληνική και τις μεγαλύτερες εταιρείες του κόσμου και όχι κατ’ ανάγκη προτάσεις. Ο …καμμένος συμφωνεί με το Χ2 στο Ντα Λουζ. Όσο για το ντέρμπι του Λονδίνου, γιατί να ρισκάρουμε σε σημείο, όταν το να σκοράρουν και οι δύο δείχνει πολύ πιθανό με βάση τον τρόπο που αγωνίζονται; Το ματς της Μαρίτιμο (αήττητη εντός έδρας) με την Τσάβες (έχει κάνει μεγάλες ζημιές εκτός έδρας) αξίζει να το παρακολουθούμε και να κινηθούμε με πολύ λίγα χρήματα εκεί που δείχνει η τάση της αγοράς. Κάτι θα ξέρουν παραπάνω αυτοί που ορίζουν τις τιμές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ