Παραγγελιά τα σφυρίγματα

Παραγγελιά τα σφυρίγματα

Ο διαιτητής, το στοίχημα και οι ...φίλοι του. Μεγάλη «μπάλα» παίζεται στους αγώνες που ορίζεται και τα κέρδη είναι πολλά. Δεν είναι πια απλό πάθος αλλά χοντρή μπίζνα.

Καλή χρονιά. Έμαθα ότι υπάρχει διαιτητής που είναι τρελαμένος με τον τζόγο. Συγκεκριμένα με το στοίχημα. Στο ημίχρονο, όταν πηγαίνει στα αποδυτήρια, ασχολείται με τα παιχνίδια που έχει ποντάρει. Σε αυτό που σφυρίζει, δεν αγχώνεται τόσο γιατί έχει τον έλεγχο.

Κάποιοι έμαθαν το πάθος του. Δεν ήταν δύσκολο να τον δελεάσουν και να του προσφέρουν ανταλλάγματα. Η ιστορία ξεκίνησε πέρσι. Πέρα από την Αλαμάνα που έχασε η …μάνα το παιδί και το το …παιδί την μάνα. Ο ρέφερι έφερε το ματσάκι όπως έπρεπε. Έγινε Ο ΧΑΜΟΣ αλλά δεν ίδρωσε καθώς κονόμησαν χοντρά οι νέοι του …φίλοι. Λέγεται ότι ανοίχτηκε λογαριασμός κάπου πολύ μακριά. Εκεί που έφτασε μέχρι και ο Μάρκο Πόλο. Εκεί μπαίνουν τα δικά του κέρδη! Έτσι είναι όλοι ευχαριστημένοι.

Οι …φίλοι κανονίζουν από πέρσι που θα οριστεί. Έχουν την δύναμη να το κάνουν. Αυτός αναλαμβάνει να μην γίνει η στραβή. Δεν τον νοιάζει αν κάνει λάθος σε πέναλτι, αν δείξει κόκκινη κάρτα, αν κάτι τον αγώνα άνω-κάτω. Όλα γίνονται κατόπιν παραγγελίας. Ότι του ζητήσουν το εκτελεί. Άλλωστε τον έχουν στο χέρι. Ου μπλέξεις, που λένε.

Τα ξέρει αυτά ο Πορτογάλος; Μάλλον όχι. Κάποιος από αυτούς που είναι κοντά του ακούγεται ότι γνωρίζει τα πάντα. Όμως δεν τον συμφέρει να επέμβει. Έχει τους ίδιους …φίλους με τον διαιτητή. Έτσι μπορούν να καθορίζουν που θα σφυρίξει ο ρέφερι. Όχι μόνο αυτός αλλά και οι υπόλοιποι. Οι περισσότεροι του πίνακα.

Ο σημερινός πρωταγωνιστής μας είναι από τα μεγαλύτερα …πιστόλια. Οι …φίλοι του είναι προσεκτικοί. Μέχρι τώρα κινούνται έξυπνα. Δεν είναι εύκολο, ούτε τους συμφέρει να προκαλούν κάθε εβδομάδα. Επιλέγουν με προσοχή τα παιχνίδια και μετά τον ενεργοποιούν. Κάνουν όσο το δυνατόν πιο αθόρυβα η δουλειά.

Η συνταγή είναι παλιά και επιτυχημένη. Ο διαιτητής θεωρητικά έχει χρόνια μπροστά του. Δεν σφυρίζει μόνο σε κοντινές αποστάσεις. Είναι όλα καλά μελετημένα. Αυτοί ξεπέρασαν και μένα, τον Παράγκα. Καλό 2018.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ