2017-2018 διπλό ημίχρονο / διπλό τελικό

2017-2018 διπλό ημίχρονο / διπλό τελικό

Καλή χρονιά σε όλους με υγεία, δύναμη και τύχη. Χαμογελάμε, αισιοδοξούμε και συνεχίζουμε απτόητοι και με μεγαλύτερη διάθεση να κάνουμε τα πράγματα που μας αρέσουν, στηρίζοντας και ευεργετώντας συγχρόνως τους ανθρώπους που αγαπάμε.

Μπήκε το 2018 και στην ατμόσφαιρα κυκλοφορούν ευχές και όμορφα λόγια. Μακάρι να διατηρηθεί αυτή η αύρα όσο περισσότερο γίνεται. Άλλωστε, η ωραία διάθεση φέρνει και καλή τύχη και ειδικά εμείς στο στοίχημα τη χρειαζόμαστε όσο τίποτα.

Για όσους λοιπόν βλέπουν τη ζωή σαν ένα ποντάρισμα η βασική πρόταση είναι μία: 2017-2018 διπλό ημίχρονο / διπλό τελικό!

Η ποδοσφαιρική πρωτοχρονιά των Άγγλων

Την ώρα που ολόκληρος ο πλανήτης ζει στο ρυθμό της πρώτης μέρας του έτους, οι Άγγλοι παίζουν μπάλα. Κατά συρροήν …ποδοσφαιρόφιλοι. Όλες οι κατηγορίες είναι σε εξέλιξη. Βέβαια δεν μπορούμε να ασχοληθούμε με όλους.

Οι δυνατότητες των περισσότερων ομάδων έχουν αλλοιωθεί, αφού η προηγούμενη αγωνιστική διεξήχθη πριν από 48 ώρες. Δεν είναι απλά τα πράγματα. Γι’αυτό θα ρισκάρουμε σε δύο ματς, διεκδικώντας μεγάλες αποδόσεις, ώστε να αξίζει το πρωτοχρονιάτικο ποντάρισμα.

Η ιδιαίτερη συγκυρία του Ρούνεϊ

Το ματς της ημέρας διεξάγεται στο Γκούντισον Παρκ. Έβερτον από τη μία πλευρά, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την άλλη και στη μέση ο Γουέιν Ρούνεϊ. Η δική του Πρωτοχρονιά τον φέρνει αντιμέτωπο με την ομάδα που έλαμψε φορώντας τη φανέλα της. Πάντως, την πρώτη «κρυάδα» την πήρε στις 17 Σεπτέμβρη, όταν πάτησε ως αντίπαλος στο Ολντ Τράφορντ και η νυν ομάδα του συνετρίβη με 4-0.

Άλλη Γιουνάιτεντ βλέπαμε τότε και άλλη τώρα. Πλέον είναι καταπονημένη, αδυνατεί να βρει ρυθμό, συνεπώς έχει χάσει τη συνέπειά της στην επίτευξη νικών και σε κάθε ματς πληρώνει αμυντικά κενά. Κοντά σ’ αυτά γέμισε και το απουσιολόγιό της.

Τα «ζαχαρωτά» έχουν «γλυκάνει» αισθητά από τότε που ανέλαβε την τύχη τους ο Σαμ Αλαρντάις. Απομακρύνθηκαν πολύ από την επικίνδυνη ζώνη και βρίσκονται στο στάδιο της αναθεώρησης των στόχων τους. Μπορούν να κάνουν το κάτι παραπάνω ή θα αρκεστούν σε μια άνετη παραμονή; Θα διακριθούν σε αγώνα με ομάδα της πρώτης τετράδας (το έκαναν και στο Άνφιλντ πρόσφατα, 1-1) και στο Γκούντισον Παρκ ή θα αποδεχτούν το κατώτερο μέγεθός τους. Δύσκολα θα ξαναβρούν το σύνολο του Μουρίνιο πληγωμένο από προβλήματα.

Αν αρπάξει την ευκαιρία η Έβερτον, το 1Χ πληρώνει πάρα πολύ καλά έως εξωπραγματικά. Προσθέστε όσοι τζογάρετε απολαυστικά και το να βρει δίχτυα ο Ρούνεϊ (είτε πρώτος είτε σε οποιοδήποτε σημείο του παιχνιδιού).

Ασχολούμαστε και με την αναμέτρηση της Στόουκ με τη Νιούκαστλ. Οι γηπεδούχοι παραπαίουν εδώ και πολύ καιρό, γέμισαν απουσίες και η άμυνά τους αποδεικνύεται ιδιαίτερα αδύναμη (η χειρότερη του πρωταθλήματος με 46 γκολ στο κεφάλι ενώ η δεύτερη είναι της Γουέστ Χαμ με 38). Τουλάχιστον η Νιούκαστλ είναι πιο καλά οργανωμένη στο ανασταλτικό κομμάτι, βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση και το κυριότερο: Προσφέρεται σε τιμές αουτσάιντερ. Χ2 και έτσι πορευόμαστε την πρώτη μέρα του 2018.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ