Τέλος εποχής για δυο διαιτητές…

Τέλος εποχής για δυο διαιτητές…

Ο Παράγκας είδε χριστουγεννιάτικο όνειρο, βρήκε ονειροκρίτη, το ερμηνεύει και καταγράφει τα κακά μαντάτα για δυο καλόπαιδα.

Μέρα μεσημέρι τι το ήθελα να φάω μισή γαλοπούλα και να κατεβάσω τη νταμιτζάνα με το κοκκινέλι που έστειλαν από το χωριό; Βρε, τι έπαθα ο έρμος! Πώς να μην κοιμηθείς κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο και… τσουπ το ανατριχιαστικό όνειρο!

Βουουουου, ακουγόταν ο βόρειος άνεμος, σαν αρκούδα που έχει να φάει μέρες και ήταν έτοιμη να κατασπαράξει τη λεία της. Αφού νόμιζα ότι είμαι στον ξύπνιο μου και θα γκρεμιστεί η παράγκα μου, αν την γλίτωνε από τα μποφόρ, θα το πάθαινε από τη μανία της αρκούδας.

Τι να κάνουν τα στραγάλια μπροστά σε αυτή τη θύελλα; Το ένα ήταν στο κέντρο και εξαφανίστηκε. «Του άρεσαν οι πολλές στροφές, πήγε να τα φτιάξει και μαζί μας πέρσι, αλλά νομίζει ότι ήμαστε χθεσινοί», ακούστηκε μια φωνή πάνω από το δέντρο.

Ξαφνικά, μποφόρ είναι αυτά που να αντέξουν τα στραγάλια, εξαφανίστηκε και δεύτερο, από το κέντρο και λίγο αριστερά! «Αυτό νόμιζε ότι ήμαστε φετινοί, όμως δεν ξέρει ότι με αυτό που έκανε μίλησαν οι μουγκοί και είδαν οι τυφλοί. Καταλάβαμε και τι γινόταν», ακούστηκε πάλι η ίδια φωνή, περισσότερο τρομακτική.

Αμαν, τι έπαθα! Πάει ο ύπνος! Τόσο δυνατός ήταν ο βόρειος άνεμος.

Και άρχισα να ψάχνω για Ονειροκρίτη.

«Αλλαγές στους πίνακες διαιτητών», έγραφε ο… μπαγάσας, ο Ονειροκρίτης ντε, όταν έψαξα τι σημαίνει να δεις στον ύπνο σου στραγάλι που εξαφανίζεται.

Εψαξα κι αυτό, για τις στροφές του ίδιου στραγαλιού. «Διεθνής διαιτητής», έγραφε ο απίθανος Ονειροκρίτης.

Μετά πήγα στο «τυφλός» και «μουγγός» και διαβάστε την απάντηση: «Κοράκι που ακόμα συζητάνε για το λάθος του. Εκανε κι άλλα φοβερά και τρομερά μέσα στο γρασίδι», έγραφε ο Ονειροκρίτης.

Η ζάλη μου δεν πέρασε ακόμη. Τι ονειρεύτηκα, ποιον ονειροκρίτη διάβασα, το ομολογώ δεν ξέρω.

Δεν πίνω ξανά κοκκινέλι από νταμιτζάνα.

Χάθηκαν τα ποτήρια, βρε αδερφέ;

Πάντως, αλλαγές στους πίνακες διαιτητών, βοηθών και παρατηρητών θα γίνουν το διάστημα 20-30 Ιανουαρίου.

Ναι, αυτό είναι είδηση!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ