Ας τζογάρουμε μέρες που είναι

Ας τζογάρουμε μέρες που είναι

Έχουμε μπροστά μας το τελευταίο ενδιαφέρον πρόγραμμα του 2017. Αυτή τη φορά δεν έχουμε να κάνουμε μόνο με τους Βρετανούς.

Έχουμε μπροστά μας το τελευταίο ενδιαφέρον πρόγραμμα του 2017. Αυτή τη φορά δεν έχουμε να κάνουμε μόνο με τους Βρετανούς. Αγωνιστική έχουν προγραμματίσει ακόμα και οι Ιταλοί, εντελώς παραδόξως αν θυμηθούμε τα ποδοσφαιρικά τους ήθη και έθιμα.

Μάλιστα το βράδυ διεξάγεται και πολύ μεγάλο ματς στο Σαν Σίρο. Από τη μια πλευρά η καταρρακωμένη ψυχολογικά Ίντερ. Δεν της πήγε καθόλου καλά ο Δεκέμβρης. Μετά το 5-0 επί της Κιέβο στις 3 του μήνα, δεν σταύρωσε νίκη. Ένα γκολ έχει βάλει από τότε και προ ημερών αποκλείστηκε στο Κύπελλο από τη Μίλαν. Θα βρει τη δύναμη να αποχαιρετήσει τη χρονιά με ψηλά το κεφάλι και θεωρητικά εντός διεκδίκησης σκουντέτο; Άγνωστη η απάντηση, αλλά σίγουρα θα κάνει ό,τι επιτρέπουν οι δυνάμεις της και ακόμα περισσότερο. Πλήρης η αποστολή της.

Από την άλλη πλευρά έχουμε τη Λάτσιο που αντέχει ακόμα και συνεχίζει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Φυσικά τη βοηθούν οι επιθετικοί της και βέβαια ο ασταμάτητος φέτος Ιμόμπιλε. Η άμυνά της βέβαια έχει νικηθεί από κάθε αντίπαλο που διαθέτει δυνατότητες για καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Πρακτικά πλήρης και η δική της αποστολή.

Μπορεί να σκοράρουν και οι δύο σήμερα.

Ακριβώς ίδια είναι η επιλογή μας και στο πιο «αθόρυβο» Μπολόνια – Ουντινέζε. Οι «ροσομπλού» μόνο την εστία της Γιουβέντους δεν παραβίασαν στις πρόσφατες αγωνιστικές και οι «ζέβρες» μετρούν αισίως τέσσερις σερί νίκες.

Το να βρουν δίχτυα και οι δύο προσφέρεται σε ικανοποιητικότατες τιμές.

Αγαπημένες αναντιστοιχίες

Ο …Καμμένος καθώς διαβάζει το κουπόνι και αναζητεί τις καλύτερες ομάδες στη μεγαλύτερη δυνατή τιμή, τρελαίνεται να βρίσκει αναντιστοιχίες. Και στην Premier League υπάρχει όντως κάτι ενδιαφέρον.

Η Χάντερσφιλντ ως γνωστόν είναι νεοφώτιστη, ενθουσιώδης, δυναμική, μαχητική και αρκετά σκληρή, ειδικά στο γήπεδό της. Αρκούν όμως αυτά τα στοιχεία για να «τιθασεύσουν» έναν ανώτερο αντίπαλο; Ως προς το να αποφύγουν την ήττα ίσως και να αρκούν. Ως προς το να φτάσουν στο τρίποντο συνήθως όχι.

Η Μπέρνλι εκτός του ότι φιγουράρει στην έβδομη θέση, παρουσιάζει εκτός έδρας παρουσία ανάλογη των ομάδων που (θεωρητικά) διεκδικούν τον τίτλο ή την έξοδο στο επόμενο Champions League. 10 φορές έχει απομακρυνθεί από τη βάση της και μόνο δύο επέστρεψε με σκυμμένο κεφάλι. Μόνο η Μάντσεστερ Σίτι έχει λιγότερες ήττες, αν και αυτή είναι αήττητη… Είναι επίσης άξιο αναφοράς ότι έφυγε νικήτρια από το Στάμφορντ Μπριτζ επί της Τσέλσι και από το Γκούντισον Παρκ (1-0 την Έβερτον) και αλώβητη από το Γουέμπλεϊ (1-1 με την Τότεναμ), το Άνφιλντ (1-1 με τη Λίβερπουλ), αλλά και το Ολντ Τράφορντ (2-2 με τη Γιουνάιτεντ που την ισοφάρισε στο φινάλε).

Η Χάντερσφιλντ έχει δώσει 10 εντός έδρας ματς και έχει κερδίσει μόνο τα τέσσερα. Παρά το γεγονός αυτό προσφέρεται σε τιμές φαβορί και η φιλοξενούμενη ως τεράστιο αουτσάιντερ.

Και φυσικά θα πάρουμε τι μεγαλύτερες αποδόσεις με διπλή ευκαιρία ή στήλη.

Και καλή μας τύχη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ