ΕΠΟ : Δέδες φεύγει, Φιλιππούσης ανεβαίνει

ΕΠΟ : Δέδες φεύγει, Φιλιππούσης ανεβαίνει

Αλλαγή σκυτάλης στη θέση του Εκτελεστικού Γραμματέα της ΕΠΟ

Ραγδαίες εξελίξεις αναμένονται τον Ιανουάριο στο Πάρκο Γουδί, όπου βρίσκονται τα γραφεία της ΕΠΟ. Εξελίξεις σε κορυφαίο επίπεδο, εξελίξεις που έχουν σχέση με την καρέκλα του Εκτελεστικού Γραμματέα της Ομοσπονδίας…

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νυν Εκτελεστικός Γραμματέας της ΕΠΟ, Αλέξης Δέδες αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν, είτε μέσω παραίτησης, είτε μέσω απόφασης της Εκτελεστικής Γραμματείας της ομοσπονδίας. Ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της ΑΕΚ, από όπου παραιτήθηκε για να αναλάβει πόστο στην ΕΠΟ, μετά από θητεία 14 μηνών, θα αποτελέσει παρελθόν από το Πάρκο Γουδί, άσχετα αν η σύμβασή του ανανεώθηκε (μετά από μηνιαίες παρατάσεις, επειδή δεν τον ήθελε ο ΠΑΟΚ) τον περασμένο Οκτώβριο και μάλιστα με εισήγηση του προέδρου της ΕΠΟ, Ευάγγελου Γραμμένου.

Όμως, η κόντρα του με τον αναπληρωτή πρόεδρο, Νίκο Βακάλη, σύμφωνα με διαρροές από το Πάρκο Γουδί, είχε ξεκινήσει έναν μήνα νωρίτερα. Λέγεται πως ο Δέδες δεν τον ήθελε για αναπληρωτή πρόεδρο, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν οι συγκρούσεις, οι οποίες δεν οφείλονται μόνο στα μεταξύ τους προηγούμενα αλλά και σε σύγκρουση αρμοδιοτήτων. Να σημειώσουμε πως ο Βακάλης εγκατέλειψε τη Σάμο και διαμένει στην Αθήνα.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης Βακάλη, Δέδε; Λέγεται πως η απόφαση για τον Δέδε είναι ειλημμένη. Δεν μπορεί να ανατραπεί ούτε με παρέμβαση από την UEFA, όπου αναμένεται να επιστρέψει εκ νέου ως υπάλληλός της ή θα πάει στο Κατάρ, προκειμένου να προσφέρει στην προετοιμασία για το μεθεπόμενο μουντιάλ που θα διεξαχθεί το 2022. Πρόσφατα ο κ. Δέδες μετέβη τόσο στο Κατάρ, όσο και στην Κροατία.

Η είδηση έχει να κάνει με τον αντικαταστάτη του. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτός θα είναι ο Ιάκωβος Φιλιππούσης. Ο δημοσιογράφος προσελήφθη το Νοέμβριο του 2016, δηλαδή επί διοικούσας, έμεινε για δυο μήνες εκτός ΕΠΟ, και τον περασμένο Οκτώβριο ανέλαβε χρέη Διευθυντή Επικοινωνίας της ομοσπονδίας, με τις απαραίτητες αλλαγές και στο Γραφείο Τύπου της ΕΠΟ. Η μετακίνησή του στο πόστο του Εκτελεστικού Γραμματέα της Ομοσπονδίας θα αποτελέσει αναβάθμιση, καθώς ουσιαστικά θα βρίσκεται μέσα στην τριάδα-τετράδα των στενών συνεργατών του Ευάγγελου Γραμμένου, προέδρου της ΕΠΟ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ