Ειδικά στοιχήματα πάνω στη Σίτι

Ειδικά στοιχήματα πάνω στη Σίτι

Μίλαν και Ίντερ θα χρειαστούν γκολ για να προκριθούν και θα πιέσουν γι’ αυτό. Συνεπώς δεν είναι απίθανο να σκοράρουν και οι «ροσονέρι» και οι «νερατζούρι»

Θα χρειαστούμε ακόμα κάποιες μέρες για να δούμε το πρόγραμμα των αγώνων να μεγαλώνει και να προσφέρει επιλογές, οφθαλμοφανείς ή «κρυμμένες».
 
Για παράδειγμα απόψε η δράση είναι περιορισμένη κατά πολύ. Ουσιαστικά δύο ματς μπορούν να κερδίσουν το ενδιαφέρον των φιλάθλων. Το ένα είναι μεγάλο ντέρμπι Κυπέλλου στην Ιταλία και το άλλο «απομεινάρι» της Premier League από τη boxing day.
 
Όσον αφορά στο μεγάλο ντέρμπι, η Μίλαν συγκρούεται με την Ίντερ. Νοκ άουτ η αναμέτρηση στο Σαν Σίρο, με το νικητή να προκρίνεται απευθείας στα ημιτελικά. Και οι δύο αντίπαλοι δεν θα έλεγαν όχι στο (υποτιμημένο σε αυτή τη χώρα) τρόπαιο.
Είναι από τη μια ο τίτλος, είναι και η μεταξύ τους κόντρα και πριν αρχίσει ο αγώνας όλα δείχνουν ενδιαφέροντα. Αμφότεροι θα χρειαστούν γκολ για να προκριθούν και θα πιέσουν γι’ αυτό. Συνεπώς το να σκοράρουν και οι «ροσονέρι» και οι «νερατζούρι» είναι διόλου απίθανο.
 
Πάμε και στους Άγγλους που κάθε χρόνο τέτοια εποχή περιλαμβάνουν στο πρόγραμμά τους ένα ματς ανά μέρα. Η Νιούκαστλ αναμετράται με τη Μάντσεστερ Σίτι. Όταν μιλάμε για τους «πολίτες», το στοίχημα σχεδόν εξαφανίζεται.
Η υπεροχή τους έναντι όλων των συλλόγων της χώρας είναι εμφανέστατη από τη βαθμολογική κατάσταση και το απίστευτο νικηφόρο τους σερί. Άρα το να τους ποντάρει κάποιος στο διπλό είναι καθαρά επιλογή «τοκογλυφική» και αυτονόητη, χωρίς ουσιώδες στοιχηματικό νόημα.
Σταδιακά θα έπρεπε οι κυνηγοί εκπλήξεων να αρχίζουν να τους κοντράρουν, γιατί κάποια στιγμή απλά δεν θα κερδίσουν. Όσοι έχουν τέτοια οράματα μπορούν να τα εμπιστευθούν. Όμως, κόντρα της Σίτι αυτή την περίοδο δεν μπορεί να δικαιολογηθεί από εμάς που γράφουμε.
 
Έτσι, καταφεύγουμε στα πιο ειδικά στοιχήματα, βασικά όσα αφορούν σε γκολ. Η Νιούκαστλ δεν είναι και η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Κάθε άλλο. Ωστόσο, σε κάτι τέτοια παιχνίδια, ακόμα και οι πλέον αδύναμοι συσπειρώνονται και σκοπεύουν να παρουσιάσουν τον καλύτερό τους εαυτό.
Ο …Καμμένος θεωρεί ότι οι «καρακάξες» του Μπενίτεθ μπορούν να σταθούν αξιοπρεπώς για ένα ημίχρονο. Εντός έδρας παίζουν, ο προπονητής τους φημιζόταν κάποτε για την «πονηριά» του και θέλει ο ίδιος να εμφανίσει κάτι ιδιαίτερο. Επιπλέον, το μεσημέρι διαβάζαμε ότι ο Γκουαρντιόλα ίσως δώσει ανάσες στον Ντε Μπρούιν, υπό την έννοια να μην τον χρησιμοποιήσει στο βασικό σχήμα.
 
Βάσει των παραπάνω περιμένουμε να σημειωθούν περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Στοίχημα σε απόδοση 1,80. Και σε μια μέρα στοιχηματικά αδιάφορη, η αξία της εν λόγω τιμής γίνεται ακόμα μεγαλύτερη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ