Σοκ και δέος: Ο Φάμπρι βρήκε την 30ή ομάδα του

Σοκ και δέος: Ο Φάμπρι βρήκε την 30ή ομάδα του

Η είδηση της ημέρας είναι γεγονός: Ο Φάμπρι Γκονζάλες, πρώην προπονητής (;) του Παναθηναϊκού και 30 ακόμη ομάδων, βρήκε νέα προπονητική στέγη. To10.gr έχει το ρεπορτάζ...

Ναι, αυτή είναι πραγματικά μεγάλη είδηση. Και πρέπει να τη διαβάσεις ως το τέλος, να τη ρουφήξεις. Διότι αφορά σε μία μεγάλη, ανεπανάληπτη, συγκλονιστική μορφή των πάγκων που είχαμε την τιμή να φιλοξενήσουμε στα μέρη μας.

Ο μέγιστος, ο ένας και μοναδικός, ο άνθρωπος που απέδειξε σε όλους ότι κάπως, κάπου, κάποτε, με κάποιον τρόπο μπορεί ο οποιοσδήποτε να καθίσει στον πάγκο μιας μεγάλης ομάδας, ασχέτως εάν είναι προπονητής ή κάτι άλλο. Ο Φαμπριτσιάνο Γκονζάλες Πενέλας ή για όλους εμάς, απλώς Φάμπρι, είναι πάλι εδώ. Ετοιμος να βάλει τους παίκτες του να κατουρήσουν τις περιοχές των αντιπάλων για να τις σημαδέψουν ως δικές τους.

Ο τιτάνας της προπονητής, που (κι, όμως) πέρασε για λίγους μήνες από τον πάγκο του Παναθηναϊκού, βρήκε πάλι δουλειά ως προπονητής. Στα 62 του χρόνια, ο Ισπανός τεχνικός ανακοινώθηκε ότι αναλαμβάνει προπονητής της Λόρκα. Ομάδα που αγωνίζεται στον 4ο όμιλο της Σεγούντα Β (σ.σ. 3ης κατηγορίας) του ισπανικού ποδοσφαίρου. Και είναι στην τελευταία θέση, με 12 βαθμούς σε 19 παιχνίδια και 39 γκολ παθητικό!

Η Λόρκα, του βαθύπλουτου Κινέζου επιχειρηματία, Τσου Γκενμπάο, έχει την τιμή να είναι η 15η επαγγελματική ομάδα στην καριέρα του Φάμπρι και η 30ή συνολικά ως προπονητής (σ.σ. δεν είναι κανένας τυχαίος ο Φάμπρι, δούλεψε σκληρά για να έρθει η επιτυχία).

ΣΗΜΕΙΩΣΗ (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ): Εκτός από την ποδοσφαιρική του καριέρα, ο Φάμπρι εργάστηκε ως καθηγητής (!) όποτε του δόθηκε η ευκαιρία, συνεργαζόμενος με την Σχολή Προπονητικής της Καστίλης-Λα Μάντσα το 1989 και διδάσκοντας τακτική και ικανότητες στην Σχολή Προπονητικής των Βαλεαρίδων Νήσων την επόμενη χρονιά. Επίσης, έχει διατελέσει κύριος καθηγητής στην Σχολή Προπονητικής της Γαλικίας, στον τομέα της τακτικής.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ Νο2: Ο προκάτοχος του Φάμπρι, Χόρχε Πέρες, έμεινε 8 ημέρες προπονητής της Λόρκα, καθώς απολύθηκε μετά την πρόσφατη εντός έδρας ήττα (1-4) από την Μπανταχόφ. Ο Φάμπρι, πότε; Ποτέ, λέμε εμείς…

ΣΗΜΕΙΩΣΗ Νο3: Αξίζει να διαβάσετε το θέμα που είχε κάνει πρόσφατα Ο ΚΟΟΥΤΣ για τον «Παναθηναϊκό του Φάμπρι VS Παναθηναϊκός του Ουζουνίδη». Είναι εξαιρετικά κατατοπιστικό και επίκαιρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ