Παναθηναϊκός : Για ποιους χτυπάνε οι καμπάνες;

Παναθηναϊκός : Για ποιους χτυπάνε οι καμπάνες;

Το αλαλούμ των τελευταίων ημερών με Κωνσταντίνου, Ουζουνίδη, Κουτρουμπή ολοκληρώθηκε με ακόμη ένα «ντόρτι». Αυτή τη φορά απ’ τη νεοφώτιστη Λαμία του Μπάμπη Τεννέ στην κάτασπρη πρωτεύουσα της Φθιώτιδας.

Διπλοβάρδια σήμερα αλλά χαλάλι. Αν δεν σας τα πούμε εμείς άλλωστε ποιοι θα το κάνουν; Οι ξένοι; Γράφαμε λοιπόν πριν δέκα μέρες για τα ντόρτια που αλλάζουν την ιστορία του Παναθηναϊκού (http://to10.gr/anonymous/62756/ta-ntortia-pou-allazoun-tin-istoria-tou-panathinaikou) και τσουπ, να σου ακόμη ένα ντόρτι. Μια ζαριά γραμμένη στο χιονιά της Λαμίας, εκεί που έγραψε ο Αλαφούζος και οι προγενέστεροι μια σειρά από υποχρεώσεις προς ποδοσφαιριστές, προμηθευτές, υπαλλήλους και ένας Θεός ξέρει ακόμη ποιοι άλλοι έχουν μείνει απλήρωτοι τα τελευταία χρόνια και κάνουν ακόμη υπομονή.

Στην πολιτική οι κυβερνήσεις μετρούν σε τετραετίες τους… τίτλους τους, στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό οι τετραετίες και τα ντόρτια έχουν αναδειχθεί όπως είδαμε σε άλλου τύπου οιωνοί απ’ το 1996 και ένθεν.

Πλέον οι Πράσινοι έχουν φτάσει στο σημείο και επισήμως να μην ξέρουν που πατάν και που βρίσκονται. Δεν είναι μόνο η πρόσφατη ιστορία με τον Mr Chipita Σπύρο Θεοδωρόπουλο, τον οποίο εξέθεσαν ανεπανόρθωτα οι ερασιτέχνες (κάποτε ποδοσφαιριστές και νυν) παράγοντες του Τριφυλλιού. Είναι σαφές ότι οι άνθρωποι δεν έχουν ιδέα όχι για να βγάλουν ένα καράβι του μεγέθους και των κυβικών του Παναθηναϊκού απ’ τη φουρτούνα, αλλά ούτε να διαχειριστούν θέματα του επιπέδου 1+1=2.

Δείτε για παράδειγμα τι έγινε με την υπόθεση Κουτρουμπή. Ο Ουζουνίδης και ο μάνατζερ – τεχνικός διευθυντής Ντίνος Διαμαντόπουλος κάνουν τον δικό τους προγραμματισμό για το πώς θα κινηθούν την επόμενη ημέρα και οι διοικούντες από την άλλη, δεν ξέρουν ούτε τον τρόπο να διαχειριστούν μια αποδέσμευση.

Βέβαια για να λέμε τα σύκα – σύκα και τη σκάφη – σκάφη, η συγκεκριμένη υπόθεση βγάζει στον αφρό μια επιπλέον σειρά προβλημάτων. Όχι οικονομικών, αλλά απλής συνεννόησης ανάμεσα στα όποια στελέχη απέμειναν. Δε νοείται δηλαδή, από τη μία ο Ουζουνίδης να αποφασίζει χωρίς να έχει προϋπάρξει κάποια ενημέρωση από και προς τη διοίκηση, ούτε η διοίκηση να λέει εκ των υστέρων ότι «γιατί τον αφήσατε να φύγει, δεν έχουμε να τον πληρώσουμε».

Απλά είναι σαφές ότι πλέον παίζονται οι τελευταίες σκηνές του έργου και ο καθένας κοιτάει να σώσει το τομάρι του. Ο Ουζουνίδης να διατηρήσει όσο μπορεί ένα ανταγωνιστικό σύνολο και οι διοικούντες να κρατήσουν όσο περισσότερο μπορούν τη φιάλη με το οξυγόνο. Το που θα πάει το έργο, θα το δούμε προσεχώς. Αλλωστε σε τέτοιες καταστάσεις, ένα είναι σίγουρο, δεν πρόκειται να πλήξουμε. Και οι γιορτές ως γνωστό είναι συνυφασμένες με… καμπάνες, τις οποίες αναμένεται να ακούσουν διάφοροι από το παρόν και από το παρελθόν του Παναθηναϊκού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ